54% працюючих українців моніторять ринок у пошуках цікавих пропозицій

8
0

Про це, за матеріалами недавнього дослідження повідомили аналітики міжнародного кадрового холдингу АНКОР.

Ще 15% вітчизняних працівників активно шукають нового роботодавця і готові у будь-який момент змінити місце роботи 

Все влаштовує на поточному місці роботи і, відповідно, не цікавить пошук нової роботи лише 9% респондентів. 22% визначили своє нинішнє ставлення до пошуку роботи як "не шукаю", не уточнюючи при цьому, влаштовує їх нинішнє працевлаштування, або вони поки просто не включилися в процес пошуку. 

Нагадаємо, без регулярного підвищення зарплати тривало утримувати українського працівника на одному робочому місці практично неможливо. 

Опитування було проведено в Україні фахівцями міжнародного кадрового холдингу АНКОР в грудні 2010 - січні 2011 серед 2,372 тис. працівників національних та іноземних компаній з метою вивчення мотиваційних факторів, які впливають на успішне працевлаштування кандидатів, а також відповідність вимог роботодавців і очікувань претендентів. Дослідження проходило одночасно в понад 30 містах України. Більшість респондентів склали менеджери середньої ланки і фахівці (40% і 34% відповідно). Найбільше в опитуванні взяло участь співробітників відділів продаж (19%), фінансових відділів / бухгалтерії (13%) і співробітники відділів маркетингу / реклами / PR (9%). Співвідношення чоловіків і жінок в опитуванні - 54% і 46% відповідно.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також