55-річнну продавчиню магазину с.Новоселиця жорстоко вбили за 200 грн. боргу, печиво та водичку

19
7

У поліції Закарпаття звітують про розкриття резонансного вбивства, яке сталося 28 березня на Мукачівщині.

У рамках справи затримано 25-річного жителя с.Станово, який зізнався у скоєному злочині та розповів, як все було і чому вбив жінку. Тепер йому світить від 7 до 15 років за умисне вбивство. 

Як пояснив правоохоронцям підозрюваний, він боргував незначну суму (200 гривень) місцевій продавчині, і коли знову зайшов у магазин аби взяти у борг печиво та водичку, жінка йому категорично відмовила. Зі злості на відмову, відвідувач штовхнув продавчиню. Та впала на землю. Тоді чоловік вийшов на вулицю, взяв палицю і наніс жінці кілька ударів по голові. Побачивши, що продавщиця ще подає ознаки життя, взяв ніж і наніс ще кілька ударів. Ті й стали смертельними. Після цього зловмисник вирішив замести сліди і  одне із знарядь вбивства – знищити. Він взяв палицю і спробував її підпалити, однак та не горіла. Тоді чоловік додав спирту, але зайнялося все навколо, крім палиці. Тоді зловмисник він взяв палицю і втік з палаючого магазину, полишивши друге знаряддя вбивства на місці злочину. На подвір'ї, кілометрів за 10 від місця злочину,  чоловік спалив злощасну палицю і втік до своєї дівчини, де і переховувався, інформують в поліції.

Підозрюваному оголосили підозру. Сьогодні Мукачівський міськрайонний суд арештував підозрюваного. Поліція кваліфікувала цей злочин за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство). Підсудному загрожує від 7 до 15 років тюрми.

Коментарі

З
Зайчик

Сколько у вас детей?

М
марія

Михаил, беріть череп барана та йдіть у екстрасенси. І міліція не потрібна. Ви все знаєте, хто винен, хто ні. Майже під прилавком сиділи, пиво допивали, печеньку доїдали. Без вас ніяк.

М
Михаил

Все кто приложил руку, повесить убийство на невинного человека, будете прокляты. Это не убийца, вы твари даже подсказываете что ему говорить.

М
Михаил

Да ложь всё это. Тупые менты взяли человека из семи где на хлеб не хватает и повесили всё на парня. Почему не говорят о тех кто выстоял и не взял убийство на себя. Сознался. А где факты, на одной сознанке строят дело. Понятно убийц было несколько и как объяснить тот факт что парень иногда воровал кастрюли. Кто видел как мусорские эрудиты делали расследование понятно, кроме пса у них ничего не было. Что пёс на ухо нашептал кто виновен. А почему не взял деньги с кассы, если убил за двести гривен. На сто процентов уверен - парень не виновен.

Я
ясновидець

Дана особа буде покарана пожизненно.час покаже

Р
Редакція

Перепрошуємо, що звучить кострубато, але згідно з українським законодавством саме так правильно. Це попередній арешт - взяття під варту. Потім буде власне розгляд справи у судовому порядку і вже тоді буде остаточний вирок.

В
В

"Підозрюваному оголосили підозру. Сьогодні Мукачівський міськрайонний суд арештував підозрюваного." - замініть речення, а то очі ріже.

Читайте також