6 найкращих функцій Samsung Galaxy Watch 6

24
0

Якщо шукаєте новий годинник з операційною системою Wear OS, у вас є безліч варіантів. А нещодавно до них додалася лінійка Galaxy Watch 6 від Samsung і у неї є всі шанси посісти перше місце у вашому списку.

Розповідаємо, що робить нові носимі пристрої такими особливими.

Тонкі рамки, великі дисплеї

На перший погляд, Watch 6 і їхній «класичний побратим» схожі на попередні годинники корейського гіганта. Але є одне суттєве оновлення дизайну: тонший безель. Виробник стверджує, що ободок Galaxy Watch 6 тонший на 30%, а обертова рамка 6 Classic зменшилася на 15%. Це дало змогу збільшити розмір дисплея і створити приємний візуальний досвід.

Що стосується діагоналі, то 40-мм версія Watch 6 оснащена 1,3-дюймовою AMOLED-панеллю, а 44-мм варіант отримав 1,5-дюймову матрицю, що на 20% більше, ніж у серії Watch 5.

Швидші внутрішні компоненти

У Galaxy Watch 6 використовується чип Exynos W930. Він працює на частоті 1,4 ГГц, що на 18% вище ніж у попередника. У поєднанні з 2 ГБ оперативної пам'яті проти 1,5 ГБ у попередніх моделях, Watch 6 забезпечують більш плавну роботу інтерфейсу.

Wear OS 4 та One UI Watch 5

Годинники Samsung працюють під управлінням нової операційної системи Wear OS 4. Заснована на Android 13, остання версія операційної системи обіцяє більш тривалий час автономної роботи завдяки оптимізації Google.

На додаток до Wear OS 4 пропонується One UI Watch 5 — оболонка Samsung, в якій реалізовано кілька нових функцій, орієнтованих на поліпшення користувальницького досвіду, включно з відстеженням здоров'я і циферблатами.

Рекордна яскравість

Круглий дисплей Galaxy Watch 6 не тільки більший, а і яскравіший. Заявлена пікова яскравість становить 2000 ніт, що дозволяє бачити вміст дисплея навіть під прямими сонячними променями. Крім того, функція Always On Display отримала інтелектуальні функції, дозволяючи регулювати ступінь затемнення залежно від навколишнього освітлення.

Повідомлення про нерегулярний серцевий ритм

Смартгодинники Samsung на базі Wear OS дають змогу відстежувати артеріальний тиск і ЕКГ. У шостому поколінні компанія представила функцію повідомлення про нерегулярний серцевий ритм. Завдяки цій функції гаджет може перевіряти серцевий ритм на наявність фібриляції передсердь (AFib) навіть під час сну, що робить їх одними з найкращих пристроїв для відстеження сну.

Galaxy Watch 6 не доведеться проводити ручне сканування ЕКГ для виявлення ознак синдрому МАФ. Ця функція може врятувати життя власнику.

Тривалий час роботи від акумулятора

Попри великі та яскраві дисплеї, Galaxy Watch 6 працюють довше за своїх попередників. Годинник може протриматися до 40 годин від одного заряду при вимкненому Always On Display. Досить восьми хвилин зарядки, щоб забезпечити ще вісім годин роботи.

Galaxy Watch 6 і 6 Classic — найкращий смарт-годинник Samsung. Він володіє всіма необхідними вдосконаленнями порівняно з попередніми моделями, а нові функції здоров'я роблять його ідеальним аксесуаром на зап'ясті.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також