6 ромок з Берегова обікрали жительку столиці

7
16

І знову закарпатські роми нагадали про себе.

Шестеро циганок обікрали киянку. Діяли за звичною схемою - одна краде, деякі загороджують жертві прохід і деякі просто спостерігають, чи немає для крадійки небезпеки.

Але цього разу патрульні таки помітили факт крадіжки і затримали злодійок.

Всі вони є мешканками циганського табору під Береговом.

Дві з них до цього вже двічі притягалися за крадіжку, але продовжують красти.

Насправді, банди циган у Києві крадуть регулярно, попадаються не так часто, а якщо і попадуться, то їх відпускають.

Коментарі

М
Місцевий

Рубати руки. Більше двох разів не вкраде, руки кінчаться. ))

ДУ
до Усіх і ЖУ-ЖУ

ТОЧНО каже ЖУ-ЖУ!=Згоден на 100000%

ЖЖ
жу жу жу

У нормальних краiнах платять допомогу за двох дiтей. Усьо що булше - за своi кошти...

ДН
до нижнього

Зроби і ти 18 дітей і йди в банк по допомогу .

Г
Гость

Прийшла циганка в банк, 42 роки , має 18 дітей . Угадайте скільки дали їй допомогу? 150000 грн. Це капец, я роблю 17 років з дня в день , ще 150000 грн не бачила. І якби ті цигани пользу принесли, з 18 18 робити на будуть

АТ
А тим часом...

40 мільйонів гривень щомісяця виділяється в Закарпатті на "соціалку" для ромів http://beregovo.today/NewsOpen/id_news_542219

Д
Дьопьош

[img]https://nunafunny.files.wordpress.com/2017/05/398473.jpg[/img]

К
Катерина

Браво!!! Нашій владі, яка плодить тих циган, яка платить їм податки з нашого карману, так вони ще й нас обкрадають, б'ють. Поліція робить вид що нічого не бачить, так як має з цього частку. Ніхто їх не саджає до тюрми, бо їх дорого утримувати. Та чого держава не збудує заводи при колонії, нехай так на своє утримання і заробляють. Пільгами користуватися має право той хто кладе до бюджету, а хто ні нехай працює або вмирає. Це його вибір. Цигани розумні люди, просто вони не хочуть працювати, так і вибрали для себе таку позицію.

V
Volodymyr

Не роми, а Модьори їбучі!!!

В
Виктор

Если где цыгане чувствуют себя вольготно и нагло то можно не сомневаться что в этом районе начальник полиции ими куплен с потрохами. Цыгане дают сразу крупную взятку начальнику и потом эксплуатируют его по полной. В Береговом начальник полиции сто процентов куплен цыганями.

С
Справедливий

Вчора на вокзалі гіпнотизер Іванинець і місцева циганка 2 години передавали один одному гаманці , поки їх не відібрав місцевий дільничний і не пішов пити пиво .

А
А

Геноцид этой когорты ромов неизбежен

ДН
до нижнього

Звуре , то чого тільки в коментах гавкаєш?! Давай всруснаку підіймай гузицю та ставай робінгудом . Можеш ще луки поробити з тих смерек які покрав з цімборами .

Р
Расист

Як їх буде критична маса , то має з'явитися новий Робін Гуд ( Адольф Алозоєвич , наприклад). Ви ж тільки на кухні пискаєте ! Діло треба робити!

Ы
Ыстык

Кольчинський голова тоже краде, при союзе тоже крав

М
майдаун

кончена страна! Нигда при СССР цигани е крали, нигда і нигде.!

Читайте також