6 важливих фактів про зволожуючий крем

85
0

Зволожуй, зволожуй, зволожуй – нагадують дерматологи та косметологи.

Але як вибрати та наносити зволожуючий крем для обличчя? Розібратися у цьому допоможуть наші відповіді на поширені питання.

1. Мені потрібен зволожуючий крем?

На жаль, у більшості випадків шкіра зневоднена. Цьому сприяють такі фактори, як погана екологія, сухе повітря у приміщеннях, жорстка вода для вмивання, пил, смог та інше. Епідерміс не може впоратися з постійними стресами самостійно, йому допоможе крем зволожуючий для лиця та шиї.

2. Якщо в мене жирна або проблемна шкіра?

Уявіть скориночку хліба, що давно засохла. Якщо намазати таких сухарик вершковим маслом, він перетвориться на свіжий хліб? Ні! Зі шкірою так само. Якщо вона виробляє багато себуму, це не гарантує зволоження. Зволожуючий крем для проблемної шкіри має бути приємним, з відносно легкою текстурою та здатністю зменшувати неестетичний блиск. Наприклад, денний крем Evermatting Line з колекції Lambre не лише зволожує, але й додатково матує, звужує пори, запобігає появі нових запалень.

3. Як діє ідеальний зволожуючий крем?

Якісний крем одночасно зволожує, живить, пом’якшує шкіру та допомагає їй утримувати вологу протягом дня.

4. Які компоненти мають бути у складі?

Вибирайте формули з натуральними компонентами: гліцерином, гіалуроновою кислотою, оліями, вітамінами А (ретинолом) та С, рослинними екстрактами. Бренд Ламбре пропонує зволожуючі креми з такими цінними інгредієнтами, як олія японської камелії, екстракт лаванди, натуральних перлів, чорної ікри.

5. Як наносити крем правильно?

У використанні зволожуючого крему є важливі нюансі. Наприклад, наносити його краще після вмивання або душу, доки пори не встигли закритися. Таким чином ви допомагаєте клітинам зберегти максимум вологи.

6. Чи завжди дорогі креми – найкращі?

Як показує практика, правило “чим дорожче, тим краще” по відношенню до кремів не діє. Головне – склад. Також важливо, щоб формула підходила вашій шкірі та не викликала подразнення. Найдорожчий крем може провокувати алергію, а відносно бюджетний – стати фаворитом. Вибирайте гіпоалергенні засоби, які створені для вашого типу шкіри.

Не забувайте, що косметика для догляду за обличчям має накопичувальний ефект. Тому покращення побачите не одразу, не поспішайте міняти крем частіше, ніж раз на місяць.

Якщо шкіра дуже суха та зневоднена, в дуеті з кремом використовуйте зволожуючу сироватку. Цей продукт – рекордсмен за вмістом корисних речовин, що посилює його корисні властивості. Наносити у такій послідовності: очищення, тонізування, сироватка, денний або нічній крем. Декілька разів на тиждень влаштовуйте шкірі експрес-відновлення із маскою для обличчя.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також