6 закарпатців, що везли із собою по ящику сигарет, відправили у військомат

9
9

Так новопризначена влада бореться із дрібними контрабандистами на Закарпатті.

У ніч на четвер чопські прикордонники затримали біля с.Саловка в Ужгородському районі шістьох місцевих мешканців, котрі намагалися переправити через державний кордон по ящику сигарет (усього шість ящиків). Сигарети вилучені, а затримані – чоловіки призовного віку – після складення адміністративних протоколів відправлені у військовий комісаріат для мобілізації.

Ще одна спроба контрабанди припинена мукачівськими прикордонниками біля с.Ділове Рахівського району. У лісосмузі за кілька сотень метрів від державного кордону виявлено сховок із чотирма ящиками сигарет, що готувалися для переправлення в Румунію. Власники сигарет встановлюються.

Спроб переправлення крупних партій сигарет чи інших підакцизних товарів через державний кордон України, що проходить уздовж Закарпатської області, за минулу добу не зафіксовано, пише прес-служба закарпатської ОДА.

Коментарі

Р
русин

Ганьба державі,діти якоі змушені займатися незаконним промислом(контрабасом),оби не йти грабити банки.І за то іх в АТО,на фарш! Зверхники,а де ваші отприски,чому не ТАМ!

ДШ
До Шерегі із Сивлюша

Исе ти тот,ко собі за контрасні бабки 15-ти річних діти робить любовницями. Неужелі і Москаль пристане на твоі условія!Неборе,прийде народна справжня власть,и тобі ниякі контрабасні бабки не поможуть,доживеш віку за решітковуедно із покровитилями.

ДВ
До Васі

А що ти пропонуеш,відправити іх на курорт,за державний т.е.наш рахунок,як нагороду!

С
Старий

Їм зброю не дадуть. А лопати - будуть землянки і рови копати...

В
Вася

Ідіотизм. Сьогодні в АТО відправляють бандюків і контрабандистів. Завтра вони повернуться зі зброєю. Лихі 90-ті вам видадуться казочкою... попомните мої слова...

ХК
Хромый капрал

Недуже радійте насильнозагнаним в АТО, пушка на два кінці стрілять. А як ся розвернуть і начнуть стріляти і сеператистів і жирних свиней що у владі? Ряд добровольців вже про це говорять, пока пошепки. Але якщо їхні родини будуть платити по 7 грн за газ, а отримувати по півтора тисячі в місяць і неприведи Господи захворіти,- то війна скоро закінчиться... на Хрещатику.

Р
ротація

скоро і ти там будеш Ержія довго вже не бігаєш

Е
Ержія

Україна преречена на поразку! якшо в АТО отправляють як в силку! Но я нікого не жалію,особино хто пітримував цю владу! Ідіть воюйте за конфетки призидента!

ШІ
Шерегі із Сивлюша

Правильно зробили, най воюють кить такі дурні. Хто возить по одному ящику? Нормальні пацани фурами возять, катамаранами по Тисі переплавляють і мають за що ся відкупити.

Читайте також