62 ящики: Закарпатські прикордонники присікли контрабанду майже на мільйон гривень (ФОТО, ВІДЕО)

26
9

До військовослужбовців надійшла інформація про те, що на околиці села Хижа, бачили чоловіків з пакунками.

Помітивши прикордонників та скориставшись значною відстанню від них, контрабандисти попри попереджувальні постріли, вдались до втечі, про це повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

За 200 метрів до кордону горе-ділки покинули 32 тисячі пачок сигарет, вартість яких може сягати 900 000 гривень.

Сигарети доставили до прикордонного підрозділу, згодом їх передадуть співробітникам ДФС.


Коментарі

Л
Ласло

Новина розрахована на лохів.Погранці на своє свято влаштували показуху.Позвозили весь контрабас і зняли кіно. А де реальні затримання верблюдів і бобрів з цигаретликами на горбі ? Немає,бо вся зельонка і Тиса передані верблюдам і бобрам в оренду.

СП
Свідок павло

Дурні папірьові придумали собі кіно носити ящики,люди роками там роблять а ділаші городські прийшли прибивати....хлопці се лиш предупрежденіє!

Г
Гуня

Ділаші

С
Сват

То погранці собі в перед днем прграничника показник зробили. А сигарети ті задержалиу Виноградові щи у лютому на складі у Цітрума. Самі привезли на границю - самі і задержали.

УП
Уйо Пішта

Но, коли сьме з фаттьвами раховали, то боло нас шестеро, а цигаритлю - 82 ящика. Бізуно приписали бозмег од страху і закрисили двадцять ящику .

І
Іван

Правий Дідо..Туфта повна..де хоть єден бозмег нарушитель)? На Хижах застава такой у селі, і ко посмів такой рядом таку купу товару тягти?? то лим було договорено із пугранцями, а пак штось пушло не так)).. і там як Дедо пише було задіяно на 65 ящику десь 20 -25 чуловік , і при чому тих же сільських...Бо в таких приграничних селах,там до границі уд села якісь сотні метрув, одна чужа машина не проскочит оби не взналося))..Село глухоє, далеко од усіх доріг..Так што показуха всьо і брехня))

Д
Дед

Організатори встановлені? Водітель, грузчики , фішкарі? Чи 62 ящики то 1 чоловік на пличах приніс??? То мінімум 20 чоловік мало робити таку роботу!!! Чим занімається разведка яка знає фоткатися спиною до фотографа Де Інформація ВБ?

T
taras77

Просто цікаво...куди діваються цигарки після вилучення?

Д
Дідо

Хоть 1 контрабандіста імили? Шо се за задержаніє такоє?

Читайте також