64 роки тому Закарпаття возз’єдналося з Україною

12
3

у `Перемозі` створять музей Закарпатської України

Створити музей Закарпатської України у мукачівському кінотеатрі «Перемога» – історичному місці, де був прийнятий Маніфест про возз’єднання Закарпаття з Україною. Таку ідею озвучив на зустрічі делегатів Першого з’їзду Народних Комітетів із обласною владою делегат І з’їзду Федір Сабов. Про це сьогодні, 26 листопада, власкора ЗІКу повідомили в Управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА.

Зустріч відбулася з нагоди 64-річчя прийняття історичного Маніфесту про возз’єднання Закарпаття з Україною.

Делегати у розмові з заступниками голови ОДА та начальниками профільних управлінь також висловили побажання, аби зараз у школах на рівні з вивченням подій Карпатської України увагу приділяли, власне, возз’єднанню краю з Україною.

Того ж дня безпосередні учасники цієї історичної події зустрілися зі школярами.



Коментарі

C
crisscross

Согласен с Вами. Классическая оккупация. Ни добавитть, ни отнять.

К
Кусi

А цю дату по сутi краще називати Датою пришпилення совьетьськими багнетами до Украiнськоi Радянськоi соцiалистичноi Республiки. Вiд якоi `самостiйники` вiдхрещуються як ... вiд ладану. Так що перестаньте дурити пiдростаюче поколiння. Був классичний акт окупацii.

К
Кусi

Возьеднання можливе лише пiсля ВIДЬЕДНАННЯ. Шановнi прохфесори - пiдскажiть дату вiдьеднання Закарпаття вiд соборноi неньки Украiни.

Читайте також