68-річного мукачівця затримали з пістолетом

8
2

Спецоперація «Зброя та вибухівка», яку проводить закарпатська міліція, засвідчила, що зброї в наших краян чимало. Так, днями правоохоронці зупинили вечірньої пори на вулиці Ужгорода 20-річного підозрілого хлопця, котрий ніс поліетиленовий пакет. У ньому стражі порядку виявили та вилучили 200-грамову тротилову шашку та бікфордів шнур до неї.

 

Того ж дня на вулиці Мукачева працівники карного розшуку затримали місцевого 68-річного жителя, в якого знайшли у внутрішній кишені піджака пістолет калібру 9 мм. із магазином без патронів. Номерне позначення на зброї було знищено.
 
Ще один пістолет, цього разу газопневматичний, вилучили тячівські розшуковики під час огляду будинку 35-річного жителя Тячева. 
 
На автодорозі біля села К.Пастіль Великоберезнянського району правоохоронці зупинили для перевірки автомобіль ВАЗ-2101, за кермом якого перебував 27-річний житель села Кострино цього району. Оглянувши салон авто, правоохоронці виявили на задньому сидінні перероблену гладкоцівкову рушницю без маркування. 
 Власників незаконної зброї притягають тепер до відповідальності, її походження з’ясовується. 

Коментарі

В
в.

А що, тячівські розшуковики не знають що газопневматична зброя вільна в продажу у магазині, і ніяких дозволів не потрібно... Вона не відноситься до вогнепальної зброї, а пістолет 9мм.може бути стартовим, чому не вказано марку пістолета? За рушницю, друга справа....це ще раз доводить що у органах МВС України працює бездарь...непрофесіонали.

M
Makaroff

А де ж обіцяний закон про придбання вогнепальної зброї? Всяде за кордоном можна купити, а у нас що?

Читайте також