69-річний важкохворий пацієнт Ужгородської лікарні викинувся з вікна

27
6

Про це інформує Ужгородський МВ УМВС.

Через тяжку хворобу, 69-річний житель Перечинського району покінчив життя самогубством, зістрибнувши з вікна лікарні вм.Ужгороді.

Сьогодні близько 12-ї години по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря Ужгородської міської клінічної лікарні про те, що в них сталося самогубство. 69-річний жительПеречинського району, який знаходився на стаціонарному лікуванні, викинувся з вікна палати на третьому поверсі.

На жаль, врятувати життя чоловіка не вдалося. Тіло померлого оглянув судмедексперт. Інших ознак смерті, крім тілесних ушкоджень, отриманих при падінні з висоти, на тілі померлого не виявлено.

Тіло направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті. Правоохоронці з'ясовують обставини і мотиви самогубства.

Коментарі

І
Іван

В цій смерті винна кажда єнна СКОТИНА, яка стрибала на Майдані і голосувала за оцю владу. Радійте...

Я
я

Коли людині дадуть список ліків які немає за що купити, лиш то й лишається... а ми терпім, вже давно треба було від'єднатися від отих козлів шоу Києві....

A
allah

to ne putin, to maskal vinovat.

ЖП
жити по новому!

чим ТАК жити...

П
Простак

Це результат соціальної політики нинішньої влади - на ліки грошей нема, а на лікарняний стаціонар тим паче. Не зміг, видимо, небіжчик "Жити - по новому".

І
Іван

То все Путін!.. тьфу... Порошенко!"

Читайте також