7 найкрасивіших міст Німеччини для туризму

522
0

Подорож до Німеччини підходить для будь-якого типу відпочинку — сімейного, романтичного, гастротуру та ін. Кожен турист знайде щось собі до смаку в цій країні: модні нічні клуби в Берліні або камерні концертні зали в Бремені, музеї мистецтва або музеї автомобілів, старовинні винні льохи або галасливі пивні ресторани.

Доїхати до Німеччини з комфортом допоможе комфортабельний автобус від компанії Benz Express. Дізнатись про найближчі автобусні перевезення на busreisen.com.ua/ua/ можна прямо зараз. Автобусні перевезення в Німеччинуздійснюються регулярно.

Нижче розглянемо німецькі міста, які варто відвідати бодай раз у житті:

  1. Кведлінбург. Відвідування цього містечка нагадує подорож у кілька століть тому. Це чарівне середньовічне місто є Всесвітньою спадщиною ЮНЕСКО. Його бруковані вулички та яскраві будинки вразять вас. Ви повинні відвідати стару частину міста, «монетну гору» Мюнценберг, звідки відкривається чудовий краєвид на Кведлінбург.
  2. Мюнхен. Це столиця Баварії та батьківщина «Октоберфесту», він славиться чудовими краєвидами на Альпи та безліччю пивних барів. Місто часто потрапляло в топ найкращих міст світу для життя. Мюнхен - це ідеальне місце для шопінгу, місто красивих пейзажів і численних культурних пам'яток. Його найяскравіша «перлина» — казковий замок Нойшванштайн. Він знаходиться за межами міста, але рекомендований до відвідування.
  3. Кельн. Саме тут у 1709 році місцевий парфумер створив аромат Eau de Cologne («кельнська вода»), який сподобався найвищому світу Європи. Крім цього, місто може похвалитися величним кафедральним собором, картинною галереєю музею Вальрафа-Ріхарца, концертами класичної музики просто неба. Після насиченої прогулянки можна відпочити в одному з пабів Кельна.
  4. Берлін. Ключові пам'ятки — Берлінський кафедральний собор, палац Шарлоттенбург та Бранденбурзькі ворота. Не пропустіть East Side Gallery Berlin Wall — фрагмент Берлінської стіни, покриту картинами та графіті.
  5. Міттенвальд. Гете назвав його містом книги, в якому «ожили ілюстрації». Це красиве середньовічне містечко з великою кількістю фресок на біблійні сюжети. Влітку Міттенвальд перетворюється на гірськолижний курорт, а взимку тут відбуваються концерти класичної музики.
  6. Хайдельберг. Це батьківщина найстарішого університету в Німеччині. Якщо ви плануєте романтичну подорож, це чарівне старовинне містечко може стати ідеальним місцем. Величний Гейдельберзький замок, старе місто з брукованими вуличками, багато музеїв та театрів надовго залишаться у ваших серцях.
  7. Бремен. Це історичне місто є батьківщиною пива Beck's. Шнор, найстаріший квартал Бремена, пропонує сімейні ресторани, магазини, лавки та пивнички, щоб поринути у історичну атмосферу. Ринкова площа, собор Святого Петра та ратуша є Всесвітньою спадщиною ЮНЕСКО.

Незважаючи на те, що ці місця знаходяться далеко один від одного, чудові дороги та зручна транспортна система дозволять вам за одну відпустку побачити найцікавіше.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також