7 важкохворих мукачівців отримають 110 тисяч на лікування

4
1

Крім цього, 20 мешканців міста отримають кошти для подолання складних життєвих обставин.

На черговому засіданні комісії управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради з питань виконання Програми «Додаткового соціально-медичного захисту мукачівців на 2018-2020 роки» було розглянуто 40 звернень від мешканців міста про надання їм матеріальної допомоги на різні потреби.

Комісією, зокрема, було погоджено виділення коштів для фінансування дороговартісного лікування 7 громадянам на суму 110 тисяч 400 грн.

Отже, ці справи направлено з клопотанням на розгляд виконавчого комітету. Ще 20 громадян міста отримають грошову допомогу на подолання складних життєвих обставин, в яких вони опинились і не зможуть подолати самостійно.

Також, згідно рішення комісії 13 особам в наданні матеріальної допомоги рекомендовано відмовити.

Читайте також: Разом краще: Мукачево пропонує 8 навколишнім селам створити ОТГ.

Коментарі

1
103

А, ще ви краше переймались би важдивим питанням, - обкрадання хворих і лікарнях, а особливо в психіатричних закладах - а то закуповують на бешені гроші продукти через програму Проххоро. а хворі там голодують. Ви лиш перевірте в Берегові, санітарки по 3-4 рази виносять сумки з їжею, на прохідній вам це підтвердять, я відслідковував. Бо, вчити рідну мову голодним- ой як важко. Відкрийте очі керівництву закладів.Чекаю на громадську та вашу реакцію.

Читайте також