70% ужгородських митників не придатні до військової служби – військком Журавльов

8
13

Такі дані військовий комісар Ужгородського ОМВК підтвердив в спеціальному коментарі для Mukachevo.net.

«Так, справді, під час мого відрядження до зони АТО ужгородські митники проходили військово-лікарську комісію при Ужгородському ОВК і близько 70% з їх кількості комісія визнала непридатними. Як так може бути, що держслужбовці, які щороку проходять диспансеризацію, не можуть пройти медичну перевірку? В такому випадку вони б вже давно мали бути звільнені за станом здоров’я!» – наголошує Микола Журавльов.

За словами військкома, наразі голова ОДА Геннадій Москаль підписав розпорядження щодо повторного виклику митників на медкомісію, однак частина з них не з’являється, мотивуючи відпустками, відрядженнями тощо. «Ми зараз активно займаємось цим питанням і максимум до наступного тижня ми їх всіх пропустимо через медкомісію», – обіцяє Журавльов.

Mukachevo.net

Коментарі

ДP
доброволиць P.S.

Я ся туй лем єдному чудую - удкіть ся усе ище берут дурні што віруют, ож сесе што ся типрь чинит ото ся чинит порядок? Видав бы мали ушиткі вумерти по Дарвіновых законох ги кой неадаптовані до живота на білум світі! Ай ніт! Жиют... ище і коменты пишут.

Д
доброволиць

Чиляле тадь будьте реалістами - есе Украйина! Воєнкомат ся узяв за "мытарю" бо знают из кого мож джекпот урвати. Раз пудоймут хай у ЗМІ, учинят си імідж патріоту-демократу бо знают як наруд ненавидит доблєсну таможню, а попри того ище і таможенику сим май напудят. Напуджені таможеникы заплатят ище май буш. А пак коси бабло коси... По сьому принципови ся уписовали повісткы і у адміністраціі. Там тоже не ковдошея сидит. А пак увидете ни єден ні таможеник ні чиновник на войну не трафит, ай управлят жебрач, бо треба кымись проценты мобілізованых пуднимати. Есе Украйина дєтка!

P
perzekutor

Na Front vsech!

К
Карiна

Тут справа не у митниках що якоби не придатнi.А у вiйскоматах якi гребуть мiльйони на призвниках.Ви думаете чого такi низкi показники по мобiлiзацiйi.Курупцiя там бье всi рекорди.Може з тих военкомовских треба мобiлiзацiю начинати.Несправидливо коли цивiльнi налогоплатильщики йдуть служити за вiйскових держслужбовцiв корупцiонерiв, яким держава платить зарплату iз карману налогоплатильщiкiв.

Ф
Фіокл

Абсурд чистої води - держслужбовці - зобовязані в першу чергу бути придатними інакше - повна єрунда, тільки здорових і розумних туди, а всю шушеру яка на митницях - на біржу .

Н
Неймар

Так...митники не придатні до служби, а люди, які служили 10-25 років назад, вони придатні.Вот козли...

В
Васі

Туйки без коментів.як кажуть п.яний проспиться,а дурак нигде!

В
Вася

Г.Г.Москалю-велика подяка, що наводить порядок з усією "шушерою", яка очолює в першу чергу контрабанду й наживається на жебраках. Не можуть медкомісію пройти? Абсурд повний,отже не може працювати на стражі інтересів держави, хай миттю забирає манатки і йде підсобником до гостарбайтерів, другого не дано таким "немічним", які й не вміють нічого робити, лишень кишені наповняти баблом.

4
456

А нашо митникам армія? То прикордонникам, котрі з автоматами ходять, треба армію. Всім, чия робота потенційно пов'язана зі зброєю, міліція, охорона, най буде армія, а хто головою працює, або в крайньому разі переписує папірці, нашо армія?

1
1111

Чому, не ясно! Це діти КОГОСЬ, які при владі і баблі. За кожного митника заплатили по 50 тис. дол і роби поки не віді*єш гроші. Когось за столярку прийняли. когось за ремонт машини за одну ніч.А більшість за гроші. Так вони не тещо неуміють щось робити, вони щей не грамотні - бо блатні. Не маєш армії не приймати в митницю а з крадених грошей легко посаду купити...

R
rem

Треба звільняти усіх хворих из роботи.

Ц
ц

ожиріння,геморой,

1
1111

йой, доходяги. як лиш вони там працюють, на тій митниці, якщо всі хворі поголовно??

Читайте також