71 округ: Протистояння триває (ВІДЕО)

10
4

Влада прибирає опозиційних політиків і робить все для того, аби мати контрольований кишеньковий парламент та в ручному режимі керувати країною.

Так, 3 липня голова Верховної Ради Володимир Рибак доручив анулювати депутатські картки позафракційних депутатів Павла Балоги та Олександра Домбровського. Спікер посилався на суперечливі рішення Вищого та Київського адміністративних судів.

Тож хто і чому намагається відібрати мандат, зокрема, в Павла Балоги, а також як він протистояв кандидату від влади та переміг на виборчих перегонах -- дивіться в сюжеті.

Коментарі

Ч
читач

Жаливо, зникни!

Л
Логік

Звісно, грошей шкода!!! а як інакше??? балога то владний, то опозиційний. він хоч сам знає, який він? Так ви тут написали, ніби проти Павла ціла вселенська змова.. забрати у нього мандат хочуть... а він його заслужив? за все треба платити у житті. навіть таким як завидівські братки.

МС
Микола Староста(Жалива)

Балоги переграли самі себе. Треба мати честь та совість та виконувати взяті на себе зобов'язання. Регіонали у черговий раз доказали Балогам, що вони ніхто. "Газди" Закарпаття остаточно втратили вплив і вина у цьому їх самих.

.
....

А чё они та трясутся за мандат? Пускай забет на него. Или очко не железное? Или жалко потраченого бабла?

Читайте також