71 рік тому Закарпаття звільнили від фашистських загарбників.

10
14

З цієї нагоди в області відбулися урочистості

Заходи з нагоди відзначення 71-ї річниці визволення Закарпаття від фашистських загарбників у середу, 28 жовтня, розпочалися на українсько-словацькому кордоні. Керівники краю, обласного центру, правоохоронних органів, а також військові та ветерани поклали квіти до підніжжя пам’ятника «Україна – визволителям».

Урочисте покладання квітів відбулося і до монументу «Добровольцям Закарпаття – учасникам другої світової війни» на площі Кирила та Мефодія та до вічного вогню на Пагорбі Слави. Завершилися заходи салютом військових.

Урочисті заходи з нагоди відзначення 71-ї річниці визволення Закарпаття від фашистських загарбників у цей день відбулися і в районах області.

Прес-служба Закарпатської ОДА

Коментарі

МР
май русин

Совіцькі загарбникы услободили нас уд мадярськых,украйинські уд совіцькых! ба тко типирь нас буде услободжовати? Чия типирь очиридь?

О
Олег

Кращеб не визволяли б ...

ДЗ
до золтана

були комунисты-було шо исти...прийшли жидо-демократи-ничим стало срати!!!

Z
Zoltan

От нацистов "освободили" коммунисты. Как венгры говорят: csoborbol vodorbe :(

Д2
до 22.11

А ви шановний чули про Мюнхенську угоду, яка була ранiше названного вами пакту.

Д1
До 19 ,11

А ви пане мабуть нічого не чули про пакт МОЛОТОВА-РІБЕНТРОПА .

I
Istvan

Чоп та Шаламон були звільнені тільки 23 листопада. Це означаєЮ що ці населені пункти не є частиною Закарпаття (і з цим - України)?

Д
Дивно

Це не ОУН-УПА часом визволила Закарпаття? Чому тоді за Червону Армію ні слова? Докерувалися,хохли свідомі, вже ні історії своєї, ні держави.

П
петро

Анексували

Г
Гарік

Жаль что не удалось освободить на этих выборах Закарпатье от Балог.

ДО
до останего

громадян ссср? ты галичину маешь на увази? тоди сгоден.

ДН
до Нуну

Фашизм розвивався в Італії, нацизм в Німеччині, а потiм вони об'єдналися i потягли за одну мотузку, приєднавши таких же як вони з Румунiї, Угорщини, Словакiї i майже такої держави в європi не було щоб в нiй ненайшлися солдати для верхмату, в тому числi i iз числа громадян СССР. Питання не в назвi, а в дiях, що вони робили, i в цiннi яку ми заплатили щоб позбутися цьої хвороти.

Н
Нуну

Ех, історична плутанина з цим виразом, правильно має звучати так: "звільнили від нацистських загарбників". Фашизм розвивався в Італії, нацизм в Німеччині.

ОМ
Оглядач Мукачево.нет

Хтось звільнив, а хтось тепер продає... на жаль

Читайте також