76% українців вважають себе патріотами

12
0

Опитування показало, що більше 40% українців вважають, що на сьогодні Україна ще не є повністю незалежною державою. Протилежної думки дотримуються 24% респондентів.

Дослідження компанії Research & Branding Group також показали, що тотальна більшість українців (93%) називають Україну своєю батьківщиною, патріотами України вважають себе 76% респондентів, гордяться тим, що є громадянами України, - 72%. При цьому кожен другий українець (52%) у разі потреби готовий захищати свою країну.

Згідно з результатами іншого дослідження, проведеного соціологічною групою Рейтинг, 43% українців виразили готовність, у разі виникнення загрози, відстоювати територіальну цілісність України зі зброєю в руках.

Варто відзначити, що згідно з результатами дослідження Інституту Горшеніна, 54,6% молодих українців не пишаються тим, що є громадянами України.

Опитування компанії Research & Branding Group проводилося з 15 по 25 липня в 24 областях України і Криму. Було опитано 2006 осіб, погрішності вибірки 2,2%.

Як повідомлялося раінше, майже кожен п'ятий українець мріє тимчасово попрацювати за кордоном, а 15% хотіли б покинути свою батьківщину назавжди.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також