8-річний закарпатець виборов перемогу на Чемпіонаті з карате у Німеччині (ФОТО)

17
17

9 березня 2013 року в місті Берлін відбувся 6 Відкритий Чемпіонат Німеччини. В цьому турнірі брали участь 6 країн світу, а саме: Україна, Білорусь, Сербія, Болгарія, Росія і власне Німеччина.

Всього було 170 учасників та 27 команд. Протягом всього дня змагань велась невпинна боротьба за звання чемпіона, поєдинки були жорстокими і безжалісними, кожен спортсмен намагався показати всі навички та вміння поводження в бою.

Збірна команда Закарпаття, яка була єдиним представником від України, справила неабияке враження на організаторів чемпіонату та інших команд. Одні з найталановитіших спортсменів області боролися на цих змаганнях, а саме: Чемпіон цього турніру 8 річний спортсмен з Мукачівського району  Шандор Сабов котрий вразив всіх присутніх особисто в фінальному двобої. Він переміг супротивника за 21 секунду, на цьому турнірі це був самий швидкий поєдинок.

Також спортсмен з Берегово Шімон Адам посіяв 3 місто поступивши супротивнику з Німечени, та Вороняк Михайло також посіяв третю сходинку у своїй віковій категорії. Хотілось би зауважити той факт що Михайло вів двобій за третє місто з поламаною рукою, що в котрий раз підкреслую мужність спортсмена котрий займається таким жорстким видом як кіокушин-кан карате. За що він дуже був дуже вдячний своєму наставнику та сенсею Капура Ігору Петровичу котрий привів його в цей вид спорту та навчив цім важливим для життя якостям як мужність, терпіння, і повна віддача.

Хлопці показали свій дух та мужність, відстоюючи честь України, та довели Європі, що кіокушин карате – для найсильніших. Всі переможці та призери були нагороджені кубками, медалями, грамотами та цінними призами. Організаторство турніру та виступи учасників були на найвищому рівні, що стало приводом поїхати вже на 7 Відкритий Чемпіонат Німеччини в більшому складі. А отримані призи, стали стимулом для всіх спортсменів клубу, тож готуватись до наступних змагань починаємо одразу.

Коментарі

В
ветеран

та чого 8 років треба...просто у нього це почалося не давно може роки 2-3...і тепер у нього. не лишилося нікого із старших всі зрозуміли шо він мутить там собі!

В
ветеран

та чого 8 років треба...просто у нього це почалося не давно може роки 2-3...і тепер у нього. не лишилося нікого із старших всі зрозуміли шо він мутить там собі!

М
Мукачівець

Навєрно учням Капури треба також 8 років займатись щоб зрозуміти ,що він їх розводить як лохів!!!!!

В
Ветеран

То розвод тупий усьо! Капура обманює і здерає бешені гроші за ті треніровки!! я знаю шо кажу,бо сам займався у нього 8 з половиною Років! і то шо діти їздять на змагання 1-2 рази у рік то правда!! не спорю раніше він був нормальний!...але останні пару років зовсім здурів( з фінансової сторони!!)

К
карате

І тут Капура бреше " Збірна команда Закарпаття, яка була єдиним представником від України, справила неабияке враження на організаторів ....." КОМАНДА З УКРАЇНИ БУЛА НЕ ТІЛЬКИ З МУКАЧЕВА http://www.kyokushinkarate.com.ua/news_ukraine/1932-konosh.html Спортсмен Броварского спортивного клуба «Будокан» - Конош Евгений, занял 3 место на открытом Чемпионате Германии по киокушин-кан карате. В соревнованиях принимали участие 300 спортсменов, которые представляли: Сербию, Болгарию, Белоруссию, Германию, Российскую Федерацию и Украину. Евгений выступал в категории 14-15 лет, свыше 65 кг. В 1/4 наш спортсмен одержал победу над спортсменом из Болгарии (иппон). Однако в полуфинале проиграл россиянину, и в результате занял 3 место.

Ш
школьнік

пацани 20.03.2013 22:12 | IP: 37.55.22.xxx какой розвод киокушин? . тебя розвели? откуда такая инфо рмация? 100% інформацію тобі даю, шо розводять дітей. сам був свідком. колись Капура був нормальний, а тепер, хах, опустився, дуже. діти на змагання не їздять, гроші здирає величезні (250 грн) за місяць. ці змагання в Німеччині, це просто так, фігня. це їхні перші змагання за 2 роки, хіба це нормально? клуб повинен кожен місяць кудась їздити, а не один раз у 2 роки. більше нічого казати не хочу, хоча можу.

П
пацани

какой розвод киокушин? . тебя розвели? откуда такая инфо рмация?

К
карате

34 шо ти зробив сидиш сука за компом і пишеш всяку хуйню і більше нич ти тупорилоє сосданія

К
карате

34 ти шо дебіл бля кончений??? сука ти тупа !!!! хулі ти пиздиш писатися научи!!!

3
34

чешете херню вот так, Воняк не з полманою рукою бився а з пальцем то всьо рішає, і в категорії були 3 чоловіка та можна сказати що Воняк нічого і не заняв там всьо тренер подстроїв)

Т
Тріумф

Підтримою АНОНІМА .Ці якості цінуються в наш час. А от Зрада, підлабузничтво і обговорення за спиною не варті поваги у спорті,а й у відносинах між людьми))))

А
Анонім

Дуже похвально, що діти займаються корисним - спортом.Найлегше - сказати погане.Подивіться на це з іншого боку.Діти показують високий результат на рівні держав, цього, на жаль, мало хто помічає.А щодо Михайла, то просто можна похвалити цю дитину і зауважити, що мало хто наважився би на подібне.І батьки цих дітей заслуговують поваги, адже вони виховують в хлопцях мужність, сміливість.А саме ці якості чим далі тим рідше можна зустріти в наших чоловіках.

Ю
Юра

Шо ви жените він захищяв честь україни а ви леш обсирати может!!!

С
Спортсмен

Тренер не правий! Він несе особисту відповідальність за життя та здоров`я спортсменів. Напевно у нього своїх дітей нема. Свого сина врятлі би із травмами такими, як перелом він би пустив у повноконтактний бій. Жінка б йому голову відірвала ))))

Ю
Юра

Валентин якщо ти незнаєш тренер сказав шоб міша небився з поломаною рукою але міша сам цього захотів

В
Валентин

"поєдинки були жорстокими і безжалісними...","Михайло вів двобій за третє місто з поламаною рукою...",Что за тренер дибил!!! Неужели немцы допускают к соревнованиям детей с поломаными руками???? Это что за воспитание жестоких "бандитов" чтоли, раз такие жестокие турниры среди детей!!!!!! Неужели родители ребят не понимают что их дети становятся инвалидами по их же вине, ведь дети это непонимают.

М
Мама

Ужас!Дітей з поломаною рукою заставляють битися .Хіба це спорт???????Куди влада дивиться????

Читайте також