Абонентську плату за газ скасовано — нацкомісія з енергетики

11
3

Таке рішення ухвалила національна комісія держрегулювання енергетики і комунальних послуг на засіданні в понеділок.

— Скасувати (рішення НКРЕКП про запровадження абонентської плати за розподіл газу – ред.), провести додаткові консультації, забезпечити, щоб ні для одного українця не було підвищення згідно з цим рішенням, — цитує главу НКРЕКП Дмитра Вовка "Інтерфакс-Україна".

Раніше повідомлялося, що комісія обіцяла доопрацювати своє рішення та провести додаткові консультації з Кабінетом міністрів щодо збільшення субсидій на послуги з транспортування та розподілу газу.

Також регулятор планує надати населенню з найменшим споживанням додатковий період для адаптації та "перенести запровадження окремої плати для цієї категорії споживачів до прийняття рішення по зниженню тарифів на теплову енергію".

Нагадаємо, у Мукачеві газові мережі повернулися на баланс міста. Що це означає можна подивитися тут.

Коментарі

Г
гоша

Ага ПОРОШЕНКОВСКЫЕ КРЫСЫ ПОЧУСТВОВАЛИ ЧТО ЖАРЕНЫМ ЗАПАХЛО. НО НИЧЕГО СКОРО ПРИЙДЕТ НА НИХ МОРОЗ.!!

Н
няньо

я і так абонплату за газ не збираюся платити,лише за використаний газ і не більше. Ще най ведуть абонплату на повітря, сонце, дощ і небо - вобще там з глузду посходили марги їдні!

В
вiталька

Не скасована а відкладена (!) на 3 місяці, потім її введуть с словами "ну а що вихотіли, МФВ дав нам пару долл лише за такої умови". Я від всієї душі бажаю, і прошу бога/чорта/аллаха щоб всі ті проблеми, які будуть (а вони будуть!) з нами в результаті хаотичного розпилу кредитних грошей-щоб всі ті проблеми вернулися в 1000% парашенку,яйценюку і другим маргам, які до цих пір жеруть і нажратися не можуть.

Читайте також