Адміністрація аквапарку Ужгорода заперечує свою провину в смерті дитини (ВІДЕО)

7
4

Представники аквапарку розповіли про те, що їхньої вини у смерті 6-річного хлопчика немає.

Як повідомила юрист аквапарку рятувальник закладу у той момент обходив територію під час закриття басейну. Коли у закладі почали лунати крики рятувальник із медиком одразу ж прибігли на місце події.

Також представниця наголошує, що за правилами закладу, оприлюдненими при вході, за своє життя та безпеку відпочивальники несуть відповідальність самі.


Нагадаємо, у вівторок в аквапарку Ужгорода втопився шестирічний хлопчик.

Коментарі

СМ
Супер Маріо

Це страшна трагедія.Родичам загиблого хлопчика з цим жити.Свою вину заклад не має тупо скидувати на родичів хлопчика,а проявити якусь людяність.Рата не збідніє,якщо допоможе постраждалій родині.

ТП
Так просто

Звичайно завжди хтось має бути крайнім. Але де була тітка чи мама коли сталася біда. Чи залишить нормальна людина 6-ти річну дитину у воді бо там має бути якийсь рятувальник? Це також злочин - залишити дитину без нагляду??????

СК
Степан Крук -123

Абсолютно вірно! І ще, чи була призначена наказом особа, котра б контролювала та відповідала за дотриманням відпочивальниками цих правил???

1
123

Те, що написано в правилах складеними приватним закладом, не є законом. Аквапарк, ще не Верховна рада, яка приймає закони і не Кабмін який видає Постанови. Тому, написане керівництвом юридичної особи, повинно відповідати вимогам законодавства. А законодавство каже про відповідальність керівника юридичної особи у випадку нещасних випадків чи інших НП.... Чи була на підприємстві сертифікована рятувальна служба, чи є дозволи щодо відповідності виробничої безпеки і т.п.

Читайте також