Адмінсуд Києва відкрив провадження в справі за позовом Мукачівської міськради щодо ПТУ

9
3

Про це зазначає Мукачівська міськрада.

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження в адміністративній справі за матеріалами адміністративного позову Мукачівської міськради до центральних органів влади про визнання протиправною бездіяльності, стягнення коштів, зобов’язання вчинити дії. Судове засідання відбудеться 25 жовтня.

Нагадаємо, у липні міський голова Андрій Балога від імені Мукачева подав позов до Окружного адмінсуду Києва. Ситуація, яка склалася з фінансуванням ПТУ, не залишала громаді іншого вибору. Мукачево вимагає від державних органів влади виконання Конституції та законів України - згідно зі статтею 142 Основного закону, центральна влада (а це уряд, Міністерство фінансів, Міносвіти та Верховна Рада) має компенсувати витрати Мукачева на фінансування профтехосвіти.

 

Коментарі

М
майстер

місцевиі бюджет заборгував ПТУ 9 міліонів!!!! так закон херовий, але його треба виконувати, а не вий.....тися. айно!

Ц
циклоп

на муниціпальну поліцію сьогодні виділили гроші, куда і для чого, це квазі створення кишенькових мусорів під головуванням шахрая Романа Слави, який володіє комерційним бізнесом у місті, паралельно кришує муніціпалів, які стоять на вахті бізнеса частини чиновників із влади, які роками обкрадали мукачівців. на медицину виділяють? майтебога, та все знищили у ЦРЛ і подліклініці, станції позашкольні ліквідовали, агерь Мрія ліквідовали і соціальний центр, де жебраи мали возможность похлобки заїсти тоже знищили. Правильноь на ПТУ ние гроши, а на всі їх афери Є!

1
111

Як вже це достало на парки по 5 міліонів виділяти є.на кришу больниці просять у людей..а з сим пту уже рік мусолять. Тать верне тобі державв гроші, почекай мало. Успокой свій апетит

Читайте також