Адвокат та власниця готелю: На Закарпатті викрили схему нелегального переправлення чоловіків закордон

3
1

Організував схему з переправлення "ухилянтів" через кордон мешканець Закарпаття та залучив до неї адвоката і власницю одного з готелів.

В поліції Закарпаття розповідають, що організатор відповідав за фінансову складову; підприємиця поселяла клієнтів у своєму готелі; адвокат відповідав за транспортування втікачів до лінії кордону та подальший його перетин.

За переправку військовозобов’язаних чоловіків до Словаччини зловмисники брали від 3 до 6 тисяч доларів США з однієї особи.

Адвоката разом з втікачами затримали на одній із АЗС в Ужгородському районі. Зловмисників заскочили «на гарячому», у момент отримання коштів за незаконний трансфер. Усього, з п’яти осіб переправники мали одержати 20 400 доларів США.


Всім трьом членам угруповання повідомили про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне переправлення осіб через державний кордон, вчинене групою осіб, з корисливих мотивів.

У справі триває досудове розслідування та готуються матеріали для скерування справи для судового розгляду. Зловмисникам загрожує від 7 до 9 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

З
Заробiтчанин

Безнаказанно можно тiльки в батальон Монако

Читайте також