Адвоката Балаж "понесло": обвинувачувана п’яною не була, а міліція на неї тиснула та обманювала

10
10

Такі аргументи правозахисник Андрій Циганков та його колега навели суду сьогодні, 1 жовтня, в Ужгородському міськрайонному суді.

Слідчі дії працівників міліції в ніч ДТП порушували чи не всі норми чинного законодавства, переконує адвокат після перегляду відеодоказів з місця аварії.

Висновок наркологічної експертизи складено за межами кримінально-процесуального законодавства, що не доводить факт сп’яніння Балаж під час ДТП та під час допиту, сказав Циганков та додав, що Балаж біля машини стоїть рівно, її поведінку не можна вважати неадекватною, як про це говорять працівники міліції.

Адвокат також наголосив, що працівники міліції тиснули на Наталію Балаж, пропонуючи пройти експрес-тест на алкогольне сп’яніння, та вводили її в оману.

За результатом наркологічної експертизи, вміст алкоголю в крові Наталії Балаж в момент ДТП складав 1,86 промілле , що відповідає середньому ступеню алкогольного сп'яніння. Однак, адвокат стверджує, що ємності для забору крові не були опечатаними, не скріплені підписами понятих і лікаря, який робив цей відбір, тому можна вважати, що це були невідомо які зразки, невідомо як відібрані і передані на експертизу.

Крім того, правозахисники обвинувачуваної кажуть, що автомеханік, який прибув в якості експерта на місце аварії є зацікавленим, а понятих не вистачало.

Дивіться: Жахливе ДТП біля Глибокого: П'яна лікарка з Мукачівської лікарні ледь не задавила 300 людей. Є загиблі (ФОТО)

Мukachevo.net

Коментарі

Х
Холмс

Обов'язок адвоката, як захисника підсудної особи, не допустити щоб підзахисна особа понесла відповідальність за дії, які вона не вчиняла або в більшому обсязі ніж вчинила. А такий "фольклор" та відбілювання винної особи з боку захисника повині стати приводом для позбавлення такого адвоката права займатися адвокатською діяльністю з боку дисциплінарно-кваліфікаційної комісії адвокатури. Такі адвокати лише принижують і так не дуже високий рейтинг адвокатури в суспільстві.

Д
Дяк

Люди причастились вином і були п"яні, йшли вночі по шоссе, а тут ангел налетів і люди почали кидась йому під колеса! Казочки для ідіотів?! Але люди все бачили, як було! І Бог бачив! Побійтесь Бога!

Я
Я

точно, він ще забув сказати, що і люди самі стрибали під колеса.. це б доповнило картину

НС
Народни суд.

Адвокат виграє умовний вирок, а може і виправдають, бо судді ХТО? Але тій лікарці тут життя не буде! Люди не виправдають і не забудуть, то точно! Балажкам прийдеться виїхати на пмж кудись, якщо встигнуть втекти!

1
123

Ну якщо цю справу вже спустять на тормозах, то в ця країна пропаща!

З
знаючі

Люди добрі, це була Хресна хода і обидві Балажки своє отримають, бо Бог все бачить! А поводили себе Балажки так завжди, вони по-людськи не виходили з жодної ситуації, бо це аферистки, пройдисвітки,шлюхи і злодійки.

ЦВ
Це взагалі

Що ви зовсім подуріли? Що всі люди були сліпі? Всі бачили що Вона на ногах не тремалася! Спалити цим гнидам машини і суді най курв.. пішки ходять, за грати мавп!

К
куму

пацан ты вооще супер! Так может точно и иаварии и вовсе не было, это враги все замутили? А бедную овцу врачку, тероризируют, силой бухло заливали в гортань в ночном клубе,пяную силой садили в ее авто и силой отпарвляли в четыре ночи или утра ехать в Мукачево, и вообще врач нарколог сам в дупель пяный бил,который не мог доказать, все исчезло, експертиза. А менты пытались изнасилоавть нетроганную невииность, а паломники все были под шофе и сами ей етой овце впоперек дороги стали, а убитые уже валялись на дороге до нее...вот этот весь ужас подтвердил, что народ наше быдло и они этого заслуживают!

К
Кум

Та шо он мелочится, сказал бы еще, что ее там вообще не было и привел бы 20 свидетелей, которые бы подтвердили, что она с ними в то время в сауне отрабатывала.

СС
світ ся перевернув

Може у адвоката уже процес почався болезні Альцгеймера.Чи йому гроші засліпили не лиш очі, а йпомутнили розум.Таке буває дуже часто, бо великі гроші це жура і сум,страх перед відповідальністю. Ну а якщо вже вбивця-лікар пяною не була,як стверджує перевртень-адвокат, то вона все рівно вбивця двох людей!

Читайте також