Адвокати клієнтів VS банку, який пограбували в Мукачеві, назвали суму викраденого

27
35

За словами голови «Київської обласної колегії адвокатів» Вадима Хабібулліна, залученого до справи як адвоката потерпілих вкладників банку, йдеться про суму понад 100 мільйонів гривень.

Ця цифра збігається приблизно з тією, яку не раз озвучували журналістам відразу кілька постраждалих особисто. Вони називали суму близько 4 мільйонів доларів.

Варто зауважити, що ніякі суми ніде в документах банку чи угодах з клієнтами щодо оренди сейфів-пеналів, не фігурують. Утім, судячи з усього, саме цю суму адвокати потерпілих клієнтів будуть вимагати відшкодувати.

Як зауважив у коментарі журналістам інший представник потерпілих клієнтів Олексій Фозекош, вони вимагають саме у банка відшкодувати у місячний термін усе втрачене за наслідками пограбування майно.

Також зауважимо, що як Олексій Фозекош також зазначив у ефірі одного з місцевих телеканалів: серед постраждалих є відомі в області підприємці, утім не назвав їхні прізвища.

Цього тижня потерпілі передали заяву з вимогами представникам банку.


Усі інші подробиці брутального пограбування VS банку в Мукачеві шукайте в нашому розлогому матеріалі.

Коментарі

П
Порох

:-)))))))))))))))))))))))))))

Л
Лара

А Женя Білий при ділах? Ко знає?

И
Иван

Ти у своів жизни держав 10 000 $? Не міліарди а 10 000$? А брюліки держав чи щось дорожче хліба? Ти розумієш шо пишуть деколи? В еквіваленті.... в еквіваленті то означає шо нал + речі по середній вартості. Золото, картина чи антиквар і всяка дрєбідень. Варіантів та найменувань там багато. Знають ті хто потяг і ті хто туди то ставив

ДІ
до іван

де там було три сумки? Аби унести 4 міліони треба 10 мадярських сумок! То 400 пачок доларыв! Де їх там держали? То виходить дись 1.5м на 1.5м і висота 1.5метра!

ДІ
до іван

іван ти правду пишеш почти..но не зовсім..цілу ніч они не мали бо по камері видно шо у 00:45 залізли і навряд чи сиділи там до рана...максимум 2 години оби іще докіть не розвидниться утекти з трьома сумками...а на щет НАБОЯ СЕ 100%!!! пацики ішли конкретно за конкретними ячейками!!зато і бомбили середній ряд...якраз на той середній ряд камера і позирать 24/7....а раз камера направлена на середній ряд круглосуточно значіть там боло шось дуже вкусное...а для отвода глаз открили пару лівих ячейок!!PS у мене з лівої сторони ячейка...ліву сторону вообще не трогали слава богу!!такшо вот така петрушка...

И
Иван

Думаю не пожалкують ті хто втратив суму велику пару грн для отморожених і спокійно знайдуть хто зробив якщо не здуріють і будуть чекати шо тіпа колеги полісмени за хороші гроші знайдуть бо їм абсолютно не вигідно щоб бригада яка тісно пов’язана по інших справах випадково щось не проговорилась. Такшо як кажуть хлопцям повезло бо тепер і певні полісмени зобов’язані прикрити зад і свій і їх.

И
Иван

На іншому сайті були фото різних шкатулок з гербом і ще якась хрень. Походу то або золото або щось іменне або брюліки. Походу то в еквіваленті. Хто знає шо там було. З одного боку кажуть шо люди приплюсують. Питань нема. Хто мав 5 та скаже шо 10 000. Но хто мав 200-500 $ та скаже шо 50 бо палєво. Такшо думаю сума приблизно совпала а може і більше була. А по факту 10 000 $ то маєш чуть більше сантиметра пачка. Якщо як кажуть витягли 3 сумки і ще на камеру троє засвітилися то вполнє спокійно могло статись і більше. Просто цікаво чому не всьо або чому середину а не підряд? Припустимо що тіпа міста не було куда класти і втікли то дурне. Бо почали би підряд а потім оприділилися. Там чьотко був набой іменно на середню полосу бо знали шо хтось там тримає брюліки і всяку доброту яка компактна но дуже дуже дорога. Часу мали доста за цілу ніч бо побачили лише ранком такшо якщо б хотіли то вскрили би все. Значить як каже комент один із що камера в сховищі заборонена і чітко знали шо там

.
....

Якщо припустити що дійсно украли таку суму грошей, теоретично. Чи взагалі поміститься ФІЗИЧНО така сума в ці ящики?

К
Клиет

А подружек возьмёшь?

П
підказка

не забудьте з кожної ячейки добавити суму на аферистів адвокатів, які піаряться і тече ім слина. Уже в 2009 році, коли була криза, неодного розвели клієнта банку, наробили рішення суду на пів року, забрали гроші, а люди лишилися з своїми проблемами. Тут надія може бути лиш одна: злодії лишили много улік і поліція може ефективно спрацювати, але не місцева, бо тут усьо повязано, начальство все строіться і явно не жиє на зарплату.

ТБ
Тарас Бульба

Всіх на детектор брехні

Т
Товкан

Шкода Чопея, файний мент був, ми будемо сумувати за ним.... Земля тобі пухом, колега.

А
Атошник

Нашими послугамии скористався смотрящий ми всех здали а он в бегах вот такие мы пользуйтесь нашими услугами а ещё правосеками кто-то был воспользовался вы видели как сними поступили мы вас ждём

П
Пінкертон

Навівши справки про особу яка згадувалася раніше в коментах, сміло можу заявити: напрямок Чопей і Ко дає можливість власникам вкраденого наблизитися впритул до своїх кровних!!! На можете самі, скористайтесь послугами других, благо з АТО бажаючих заробити дуже багато! А то Київ прийде, своє забере, а може і їх з собою, а ви до кінця життя будете пороги суду оббивати!!!

М
Маня

Пак дуже м рада, по-нашому... смайл

ТТ
Тать то-то

Ва...тка стара кончена и подружку мае на БМВ х2 шо чулвик ив робить у сети

В
Василь

Пдаокатка Волошин Віка аферистка перша на вариш. Корчить із себе дуже грамотна, насправді професіоналів аферистам робить на дві сторони як її парує Не звязуйтеся із сьов голубооков прокуренов юристков Уже перевірено

ВІ
Вкажіть ім'я

Провірте решту скриньок, шо там у кого.бо шось мені вдає шо май масні вскрили, + пару для отвода глаз.

В
Вася

Доки потерпілі не визначаться з винагородою в ЗМІ, діла буде. А чим більше часу проходить від крадіжки,тим складніше буде повернути кошти. Валерка звертайся до бувших ментів, нормальних розисників.

В
Венiамiн

Дивлюся, туй каждий пише фамiлiї та iм'я тих, на кого сам мае зуб, а не дiйсно хоч якось причетних до справи. Чужими руками своi проблеми хочете порiшати?

СМ
Старий мент

Спросите хорошо сувырду васька он знает кто это зделал

М
Мікулаш

Компенсувати яку суму, якщо ЛИШЕ клієнт ЗНАВ, що туди клав на зберігання ? Шанс повернути ЧАСТИНУ вкраденого буде лише ПІСЛЯ ТОГО, як впіймають злодія і "вибьють" з нього інформацію. А в нинішній "майдаунській поліції" фахівців НЕМА, бо їх звільнили за нелояльнісь хунті.

Ч
Читач

100 мільйонів на 30 вкладників, тобто по 3 мільйони на особу. І це в той час, коли в країні війна і населення зводить кінці з кінцями. Цікаво, у всіх в декларації відображені ці кошти? Ото буде кіно, коли в ході суду за вкладників візьметься антикорупційне бюро.

НК
Нормальний клиент

Е у нии и подружки непогани )))

Ч
Чопий

Боли ваші 100 мульйонів, стали мої. І можете поцюлювати ня у дупу!!!!

НУ
Но утки

У чесных люди тилко гроши я проробив 30 рокив нимаву нич 35 тисы гр маву на книжци иси люде што увас украли подскажить ми як набиты ячейку грьишми ги во спасибо за ответ????

МА
Ми адвокати

Ми ще й заставу забираемо а клиенттюрьму ось так працюемо

Р
Робот

згадався анекдот : син адвоката вивчився у юридичній академії , з нагоди такої події батько адвокат вручив йому справу яку вів двадцять років , іде перше судове засідання для молодого адвоката і він його чудом закриває , приходить до дому і каже батькови : Няню ти вів цю справу 20 років , а я її закрив за один день , нащо батько відповів : дурню ця справа нам побудувала хату вивчила тебе в університеті і давала змогу кожного року їздити на море , а ти взяв і за один день все похерив

Р
Робот

адвокати чорти , знають шо діло безнадійне , їздять клієнтам по ухам сосучи з них гроші , ніхто нікому нічого не поверне , не ведіться на адвокатів їм не вигідно щоб вам було добре , їм цікаво коли у вас проблеми при чому чим побільше тим краще для них

К
КГБ

Чесно зароблені гроші в ячейках не тримають..

P
ProRocK

ограбление на бейкер-стрит

Р
Реальність

Ні хто нікому не заплатить . Взламали власність банку. Постраждав банк!!! Винуватими зроблять службу охорони. Клієнти могли тримати там у ячейках ,як і цінності так і туалетний папір! Максимум клієнти отримають символічну компенсацію в межах чинного законодавства і те під питанням! А філію в Мукачеві закриють і постраждалі будуть мотатись по судах по цілій Україні.а і можливо по світу шукаючи правди! Все затянеться на роки! А адвокати ще і зароблять ,хтось фінансово ,а хтось і піаром.........

П
правдоруб

ЩЕ РАЗ НАГАДУЮ, це торкається дуже емоційних дописувачів, читайте нормативно-правові акти українського законодавства в банківській сфері ---- там чітко написано ---ТІЛЬКИ НАЯВНІСТЬ у Договорі/угоді --- ОПИСУ ЗАКЛАДЕНИХ у банківську скриньку є підставою для відшкодування банком майна (в нашому випадку викраденого)........не живіть ілюзіями....а адвокати ХАЙ НЕ ДУРЯТЬ клієнтів (які їм за їх брехню щодо гарантій повернення викраденого майна окрім цього СПЛАЧУЮТЬ ВЕЛИКІ гроші).....

ПЦ
правдорубу цікаво....

НІКОГО НЕ ХОЧУ ОБРАЖАТИ, але разом з цим!!! Яким чином "постраждалі" будуть у суді доказувати НАЯВНІСТЬ у скриньках банку так би мовити закладених туди грошей??? З такою ж впевненістю юристи банку будуть стверджувати факт ВІДСУТНОСТІ цих сум у скриньках...Все про все наведу відому цитату - А был ли мальчик-то? — выражение крайней неуверенности в чем-либо. В романе М. Горького "Жизнь Клима Самгина" есть эпизод из катания на коньках главного героя и еще двух детей. Клим становится свидетелем того, как проваливаются в полынью его товарищи, и он не успевает спасти детей - они тонут. Во время поиска утонувших Клима потряс "чей-то серьезный недоверчивый вопрос: "Да был ли мальчик-то, может, мальчика-то и не было?"

К
Кожемяка

Це пограбування ввiйде в iсторiю України.

Читайте також