Адвокати Мукачева прийняли звернення щодо президенських виборів (ФОТО)

21
12

11 квітня 2014 року в конференц-залі Мукачівського готельного комплексу «Інтурист» відбулося засідання Правління Мукачівської міської асоціації адвокатів. На ньому було висвітлено нагальні питання життєдіяльності адвокатури Мукачева та обговорено проекти змін до Закону України «Про адвокатуру і адвокатську діяльність».

Члени правління, зокрема, Василь Райко, Іван Рибар, Михайло Беран внесли свої пропозиції стосовно того, яким має бути нова редакція Закону України «Про адвокатуру і адвокатську діяльність».

Окремо мукачівські адвокати визначалися кого будуть підтримувати із зареєстрованих кандидатів на пост Президента України. Було одноголосно прийнято рішення підтримати кандидата на пост Президента України - Петра Порошенко. Про що прийнято відповідне звернення, текст якого наводимо нижче.

Звернення

Мукачівської міської асоціації адвокатів (прийняте на засіданні Правління 11.04.2014 року)

Мукачівська міська асоціація адвокатів звертається до всієї адвокатської спільноти та громадян міста і краю з наступним.

На сьогоднішній день Україна переживає доленосний момент. Стоїть питання чи буде вона незалежною, суверенною, демократичною та правовою Державою,  або взагалі розвалиться і на частини, які в подальшому будуть приєднані до інших країн під впливом сепаратиських тенденцій. Під загрозою територіальна цілісність нашої Держави, і це вже є очевидним. Президент України, який має бути обраним на призначених Верховною Радою президентських виборах в першу чергу, як гарант Конституції України повинен захистити територіальну цілісність України. Серед кандидатів на пост Президента є багато достойних людей, але вважаємо, що людиною, яка дійсно розуміє вимоги часу, реалії суспільно-політичного життя сьогоднішньої України і зможе віддано служити її інтересам є кандидат на пост Президента України – Петро Порошенко.

Виходячи з викладеного ми правники, члени Мукачівської асоціації адвокатів принципово заявляємо про підтримку на пост Президента України  кандидатури Петра Порошенка. Про що доводимо свою позицію до юридичної спільноти та громадськості міста і краю, всієї нашої держави.

 

 

Коментарі

П
постраждалий

Колишнього суддю-перевертня Мукачівського суду Рижикова В. не тільки люструвати треба, а під трибунал і до пожиттєвого терміну у вязницю за рейдерські рішення, незаконні та антиконституційні рішення від імені України, котрі ця сволота виносила усім товстосумам та корупціонерам-чиновникам. Скільки людських доль покалічила ця мерзота Рижиков Віталій! Кажуть ще будується разом із адвокатом-алкоголіком Бераном Михайлом у Синяку котедж за крадені гроші.

П
Порошенко

На зборах виважено обговорили подальшу ситуацію в країні та прийняли рішення шо до майбутнього нашої держави !!

М
мукачево

А скот- кампов, що нічого не знає, крім того, скільки і якому судді занести. Ця сволота, в кабінет екс-судді рижикова, заносила до початку судового засідання, на флешці, готове рішення. Таких простітуток як кампов, рижиков, заборовський треба гнати з Мукачева поганою мітлою!

ВА
великим адвокатам

А тупорила гаврилецька тоже адвокат? Ну посміховище, тай годі." Похабная контора".

М
Мункач

Зобрав кілька прогинаючих почтальйонів,мол комусь то треба.Ще більше фоток виставте,героів!

З
Закарпатец

Порошенко сейчас чаще на английском говорит чем на украинском. Любит его американский обком. Красуется на экране посредственным произношением, но говорит бойко - в Ленгли хорошо готовят. Ну вот еще один пиндоский проект готов. Предлагаю вторым языком Украины сделать - АНГЛИЙСКИЙ - ну что бы народ понимал своего президента

З
Закарпатец

Порошенко сейчас чаще на английском говорит чем на украинском. Любит его американский обком. Красуется на экране посредственным произношением, но говорит бойко - в Ленгли хорошо готовят. Ну вот еще один пиндоский проект готов. Предлагаю вторым языком Украины сделать - АНГЛИЙСКИЙ - ну что бы народ понимал своего президента

ЖС
жертва судової корупції

Чому юристами не обговорюється новостверджений Закон про люстрацію? Давно пора очищати суспільство від продажних суддів. Все Мукачево знає тарифи і методи проплати міськрайонних суддів, суддів обласних апеляційних і вище (ВССУ).Стабільно працюють проплачені корупційні схеми, які кришуються з Києва. Тому суддя Мукачівського міськрайонного суду В.Слюсарчук дозволяє собі безкарно приймати незаконні рішення, ігноруючи закони. Тому суддя Апеляційного(Ужгород) Т.Готра не скасовує, а підтримує неправомірне рішення по телефонній вказівці Алли Олексіївни Лесько( суддя ВССУ, Київ).Триступенева бізнес-схема успішно спрацьовує, судді і платник хабарів задоволені, а закон грубо порушений і ніхто за це не відповідає.Очищаймо корумповані суди з допомогою люстрації.Люди, що постраждали, звертайтесь із заявами до Громадського комітету(голова-Юрій Кравчук).Дожились, що Україна по рівню корупції в судах посідає нині ганебне 144-е місце у світі.Подавайте заяви, документи, будемо боротися!

Ю
юрист

На закарпаття онлайн цю видатну новину коментувати не дозволяють, бояться і наперед знають, що люди скажуть за цю шайку - хабарників, як правильно сказано -перенощиків грошей від тих у кого біда (підсудних) до прокурорів і судів. Дійсно, що люди вже зараз не ті, не так легко їх дурити, тому таку херню нічого писати, бо вона не діє, нико до них не прислухається, скоріше за все - це антиреклама для Порошенка.

АЗ
адвокати Заксрпаття

Кучка диб...лів,половина читати невміє,половина бухає,ліпше кпк най вчать!!!Ваша прзиція ніодному юписту Закарпаття нецікава!!!

1
123

Кучка хабарників (перенощиків грошей від клієнтів суддям) прилизуються до Балоги і Пороха. Ви реально лохи, якщо закидуєте соціуму такі заяви - люди вже не ті, що ви привикли. Як Юля виграє, шо будете з тою заявою робити?

А
ааааааа!

фозі черговий раз лягає мід когось... сам не бирує лише підставляється!! ура!!!

Читайте також