Аеробукет у подарунок до свята

13
0

Як сучасну альтернативу живим квітам вибирають повітряні кульки, наповнені гелієм. Своєрідні “букети” зберігають свій зовнішній вигляд протягом одного-двох тижнів. Можна комбінувати витвори різних форм, забарвлення, матеріалу. Дарують композиції щасливчикам будь-якого віку та статі.

Наповнювач кульок — різновид інертного газу — не створює небезпеки життю та здоров’ю людини. Легший від повітря, він змушує вироби парити під стелею. Щоб заземлити ансамбль, використовують невеличкі грузила.

Розмаїття букетів із гелієвих кульок Status Flowers

Щоб забезпечити гарний настрій на свята, достатньо зайти на сайт statusgifts.com.ua і вибрати квіткову або кулькову композицію. Яскраві кольори та прояви фантазії майстрів флористики нікого не залишать байдужими. Чарівне видовище назавжди залишиться у пам’яті учасників свята:

  • букети у вигляді барвистих фонтанів;
  • дивовижні комплекти із кульок (матеріал латекс або фольга);
  • летючі у повітрі світлові кульки;
  • стеля, вкрита окремими елементами або різнокольоровими “плямами”.

Відзначити річницю будь-якої події (ювілей, день народження, дата весілля тощо) можна за допомогою цифр, наповнених гелієм. Фігура буде парити над букетом, нагадуючи про причини свята. Не менш красиво й урочисто виглядає приміщення, декороване арками, гірляндами, окремими фотозонами. Дизайнери використовують об’ємні композиції для зовнішнього декору будівлі у період свят.

Можна заказати кольоровий аерофонтан при народженні дитини. Хлопчику вибирають блакитно-сині відтінки, дівчинці імпонують світло рожеві кульки та сердечка. Розважають дітлахів надувні фігурки звірів та казкових персонажів.

Гелієві кульки потребують дотримання визначених правил експлуатації. Зменшується строк використання букетів при прямому сонячному світлі, контрасті температурного режиму, доволі високому рівні вологості. У важких умовах неспроможна захистити вироби навіть обробка поверхні спеціальними розчинами. Окремі кульки здуваються швидше, ніж в ансамблі.

Коли дарують повітряний презент

Найбільш популярні надувні вироби у святкові дні. Використовують композиції при весільних урочистостях, на день народження дорослих і дітей. Надувні букети сприяють гарному настрою на новорічні свята. Подобаються повітряні презенти жінкам на 8 березня. Закохані з задоволенням отримують в дарунок різнобарвні сердечка.

Поодинокі кульки та групові композиції – чарівний засіб, що дарує радість і щастя оточуючим.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також