Афера Шокіна: Генпрокурора не звільнили, а відправили у відпустку

14
1

Доля генерального прокурора Віктора Шокіна досі залишається невідомою.

Вчора, після заяви Порошенка, у ЗМІ з'явилися повідомлення, що генпрокурор вже нібито написав заяву і передав її президентові. 

Однак, ще вчора стало відомо, що Шокін з понеділка перебуває у відпустці і вже у четвер його чекають на роботі. Наразі його обов'язки виконує перший заступник Юрій Севрук. 

Чи подав його шеф у відставку, Севрук прояснити не зміг, інформує ТСН.  

"З понеділка він у відпустці. А чи писав заяву про відставку, у мене такої точної інформації немає. Тільки в Інтернеті я це бачу. Це ж не значить, що його сьогодні повинні звільнити", - пояснив Северук.

Коментарі

МН
Мустафа Н.

Працівниками УЗЕ в З/о, Національної поліції виявлено цех по виготовленні фальсифікованої мінеральної води ПП "Синевир-К" (Поляна квасова, Лужанська, 3, у пластмасовій бутилці). Цех знаходиться по вулиці Мендєлєєва, 1, м. Свалява, організатором є Лемішка Ігор і гр.Чепа Володимир, адвокат Посоленик (колишній прокурор), воду привозили із річки, утримували у бочці з під розливу ацетату, антисанітарія зашкалює, грибок по всіх станках, у воді ймовірно попередньо бак посіви що є небезпечним для життя і здоровя людини. 17.02.2016 року о 15.30 суддя Ужгородського міськрайонного суду Сарай Алла Іванівна іменем України вилучене майно повертає і дозволяє розливати сурагат. Вказана вода реалізовується у ТЦ "Дастор", та на ринаках Ужгорода. Вирішував питання Горват (власник Дастора).

Читайте також