AIESEC допоможе закарпатській молоді зробити крок до кар’єри

12
0

12 травня представництво міжнародної молодіжної організації AIESEC в Ужгороді проведе одноденну виставку вакансій компаній “День кар’єри”, що триватиме з 12.00 до 18.00 години, у приміщенні «Падіюну».

Навіть найбільший професійний успіх чи вдала кар’єра колись починаються з першого кроку, із першого зусилля у пошуку роботи, і, зрештою, – з першого робочого місця. Заслужений авторитетний фахівець у певній галузі,– такий собі еталон професійності, – також був свого часу недосвідченим студентом, котрий з острахом та надією мріяв про вдалий початок власної кар’єри.

День кар’єри має на меті відкрити більше кар’єрних можливостей та перспектив працевлаштування для студентів і випускників, дає шанс отримати привабливі та реальні пропозиції для роботи.  Місцеві компанії, такі як ТОВ “ВЕТ Аутомотив України”, рекрутинг-центр “New work”, “Ядзакі”,  “Вуд Палеттен”, “Джейбіл”, “Сав сервіс”, “ОVB”, рекрутингова компанія “Консильєри” та інші представлять свою діяльність  та наявні вакансії. На цьому заході у студентів та нещодавніх випускників, які в пошуку цікавої роботи буде можливість безпосередньо поспілкуватися з роботодавцями, отримати доступ до вакансій провідних компаній і  залишити своє резюме.

Принципово важливим елементом заходу є пряме і вільне спілкування відвідувача і роботодавця, чого важко досягти у звичайних умовах. Саме таке спілкування дозволяє зосередитися на здібностях і потенціалі молодої людини, не концентруючись лише на формальних ознаках, таких як диплом.

"Дні Кар’єри" – це чудова можливість для молодих спеціалістів особисто поспілкуватися з представниками провідних компаній, продемонструвати свій потенціал та обрати роботу, яка їм до душі, - розповідає Ольга Андрусів, керівник відділу навчання та розвитку персоналу ТОВ «Ядзакі Україна». - Особисто я також знайшла роботу завдяки проекту «Дні Кар’єри» від AIESEC, який проходив у 2008 році, і на разі дуже задоволена своїм вибором. В п’ятницю я прийшла на "Дні Кар’єри", а наступний понеділок став моїм першим робочим днем, – Основною перевагою такої Ярмарки вакансій є те, що всі компанії – учасники мають змогу внести до своєї бази даних десятки кандидатів протягом тільки одного дня. Таким чином, компанії і в подальшому розглядають кандидатури спеціалістів, навіть якщо вакансія з’явилася вже після проведення "Днів Кар’єри".

Організатором є міжнародна молодіжна організація AIESEC в Ужгороді. Проведення подібних заходів є логічним продовженням основної діяльності організацій - розвитку людського потенціалу та лідерських якостей у "двигуна суспільства" - молоді, адже лідерство - це вміння не лише навчатись, а й ефективно використовувати здобуті знання на практиці для внесення свого, позитивного впливу на суспільство.

Отже, якщо ти молодий, повний амбіцій та сили, планів та натхнення, -приходь на виставку вакансій «День кар'єри» 12 трання з 12:00 до 18:00 в “Падіюн”  і отримай доступ до вакансій провідних компаній з перших рук! Вхід вільний.  Для тебе - це день можливостей. Ти обов’язково знайдеш своє робоче місце під сонцем ринкової економіки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також