AIESEC пропонує закарпатській молоді «діяти»

12
0

Вже з 20 лютого в Ужгороді стартує 7-ми тижневий соціально-освітній проект для студентів та нещодавніх випускників - «Act.in.ua» від молодіжної організації AIESEC в Ужгороді.

Допомогти активним людям розкрити свій потенціал, підтримати їх у реалізації своїх ідей, цікаво та змістовно розкрити теоретичну базу, та показати практичний бік управління проектами – ось головна мета проекту «Act.in.ua».

Молоді пропонується пройти комплексну підготовку, необхідну для того, щоб якісно і вдало реалізувати свою власну ідею за достатньо короткий термін. Концепція проекту базується на трьох основних блоках, кожний з яких матиме свою цікаву структуру і своє особливе завдання.

Під час теоретичних тренінгівучасники у інтерактивній формі отримають актуальні знання про всі основні фази реалізації проектів (планування, бюджетування, логістика та ін..) від значної кількості досвідчених бізнес-тренерів області.

Під час практичного блоку учасники отримають завдання, які виконуватимуть на базі отриманих попередньо знань. Тут вони працюватимуть в командах, кожна над своїм проектом. У виконанні завдань учасникам проекту допомагатимуть іноземні волонтери, яких, безумовно, вже давно можна назвати родзинкою, як цього проекту, зокрема, так і організації  AIESEC загалом.

Потурбувались організатори «Act.in.ua» і про розвиток особистісних якостей його учасників (співпраця в командах, лідерський досвід, мотивація, та ін.), які у будь-якому випадку згодяться їм в подальшому житті. Саме на це і розрахований третій блок проекту. Тут всі матимуть змогу прослухати цікаві мотиваційні історії успіху від людей з різних сфер діяльності.

Усі заняття будуть відбуватися частково на англійській та українських мовах, оскільки в проекті постійно працюватимуть волонтери, що дає змогу учасникам не лише отримати знання усфері проектного менеджменту, але і підвищити рівень англійської мови, поспілкуватись з її носіями та дізнатись багато нового про інші культури, побут та стиль життя. У цьому всьому учасникам на поміч прийдуть і різноманітні заходи, що влаштовуватимуться AIESEC під час проекту та за участі волонтерів не лише нашого, а і інших проектів організації, такі як фестиваль культур «Globalvillage», дискусійні клуби, літературні вечори і т.д.

В кінці проекту, кожна з команд реалізує свою власну ініціативу, над якою вони працювали  протягом  усього проекту. Ініціативи команд учасників можуть бути розвинуті в одному із трьох напрямків: «Взаємодій з бізнесом», «Зміни своє місто» та «Допомагай довкіллю».Таким чином,учасники отримають можливість використати на практиці отримані знання, повірити в себе та свої можливості, здійснити позитивний вплив на суспільство.

Набір учасників на проект «Act.in.ua» проходитиме до 15 лютого. Деталі про проект, та про умови приєднання можна знайти в соціальних мережах, зокрема, перейшовши за цим посиланням:http://vk.com/club31837401, чи зателефонувавши на номер +3 8 (066)33 67 219.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також