Академія стилю: літнє взуття для чоловіків

14
0

Літо балує нас сонечком і прогулянками по парку, дарує тепло і закликає заховати глибше в шафу светри і худі, одягатися в тонкі джинси, укорочені брюки, шорти.

На порядку виникає закономірне питання: яке взуття підібрати до літнього гардеробу? Якщо ваш чоловік скаже, що його влаштують непомітні сандалі або кросівки - не погоджуйтеся. Літнє чоловіче взуття досить різноманітне і дозволяє створити багато стильних образів.

Мокасини

Лідерами продажів є мокасини. Легкі літні туфлі дарують відчуття комфорту, мають лаконічний дизайн і полегшену підошву. Вони зручні для довгих прогулянок, роботи в офісі, водіння автомобіля. Мокасини обов'язково повинні бути присутніми в літньому гардеробі чоловіка. Аксесуари гармонійно поєднуються з блейзерамі, футболками, бавовняними сорочками, поло, чінос, лляними брюками, бриджами, тонкими фланелевими костюмами.

Мокасини прийнято носити на голу ногу. Окремі моделі забезпечені перфорованими вставками для кращого повітрообміну. Стильна, красива, комфортна взуття вбереже стопи від негативного впливу середовища.

Лофери

Перші лофери були всього лише розкішними домашніми капцями аристократів. Сьогодні так називається модель полегшених літніх туфель для чоловіків. Перша серія класичних Лофери була випущена в 1950 році модним будинком Gucci. Від звичайних туфель лофери відрізняються відсутністю застібки. Якщо на взуття і буде пряжка, то тільки в якості декоративного елемента.

Стильні та елегантні лофери гармонійно вписуються в найвишуканіший цибулю, надаючи нудного стилю трохи недбалого шику.

Топсайдери

Легкі стильні туфлі в яхтовому стилі. Особливістю моделі є світла гумова підошва і водовідштовхувальне покриття. Вперше топсайдери були випробувані яхтсменами, оскільки розроблялися для зручності пересування по слизькій палубі.

За традицією топсайдери носять на босу ногу. Для створення стильного лука їх комбінують з класичними джинсами, бриджами, звичайними футболками та футболками-поло.

Еспадрили

Прототипом незвичайного фасону літнього взуття стали плетені з трави тапки з закритим задником. Сотні років модернізації та еспадрільі стали хітом літньої колекції Прада. Зручні легкі туфлі створені для гавайських сорочок і шорт, пляжних брюк, укорочених чінос, футболок з необробленими вирізами і інших неформальних елементів одягу.

Сандалії

Найбільш звичним взуттям для чоловіків є сандалі. Виробники надали велику різноманітність фасонів зі специфічними експлуатаційними характеристиками. Трекінгові сандалі відносяться до спортивного взуття, призначеної для прогулянок. Моделі з перехресним плетінням ремінців з натуральної шкіри або шкірозамінника більше впишуться в вільний діловий стиль. Класичні сандалі гармонійно поєднуються з тонкими бавовняними брюками.

Літній гардероб чоловіка обов'язково повинен включати пару зручних мокасин і пляжних сандалій, лофери для відвідування бізнес зустрічей. Решта варіантів можна включити за потребою.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також