Ахметов купив один із найдорожчих маєтків на планеті, який належав королю Франції (ФОТО)

9
21

Рінат Ахметов купив будинок вартістю 200 мільйонів євро на Французькій Рив'єрі.

Як повідомляє видання Financial Times, компанія Ахметова купила маєток на 18 тисяч квадратних футів Вілла де Седре у місті Сен-Жан-Кап-Ферра, який розташований на узбережжі і датується 1870 роком.

У будівлі, яка колись була домом короля Бельгії Леопольда II. є 14 спалень, величні вітальні, люстри, французькі двері та портрети 19 століття від підлоги до стелі в орнаментальних рамах.

На першому поверсі велика вітальня із покритими шовком стінами і їдальня. Бібліотека, оброблена деревом, вміщує 3000 книг про флору та натуралізм.

Французькі ЗМІ зазначають, що серед у маєтку росте близько 14 тисяч видів рослин, а також поряд конюшня на 30 коней та басейн олімпійських розмірів.

Коментарі

ДП
До педераста Центровського 10:07

Свине кацапська , слиною ся не подави зи злости .

Д
Дідо

а тупорилі майдауни най і далше з голими гузицями нордяться вишиванкою і революцією гідності)

BM
Big Muzzy

Сусід із Ротшильдами типирь, там сусідня вілла од них.

М
Мокі

Но иппен міг би і на Марс политіти пак гроші має... ,заєдно і компашу Зе би прихватив,правда не всіх 73% бо хто буде туй голосовати і тапшати.

ВБ
Віктор Берлога

Ну што, русуни і малороси 73%-ні, наЫкали собі покращення? І зека яника і його даунбасську кодлу також ви самі вибрали в єдиному пориві в 2010му. Тепер ці всі ригоанали повернулися - радійте, наливайте собі паленку і волайте "Но беріть!"

Ю
ю

шось слабо коментувуть майдауни і іже з ними. То їх патрон прибарахлився. Навірно обжив квартіль на гайдпарку за таку ж ціну і ....прикупився. Нич го не шкодуву

П
пенсіонери

гад-крадій пенсій Зеленський розповів, як зе-Уркаїна навмисне незабула про обкрадання пенсій : Нам крадіям Зелупаям малоби було бути соромно... алеж ми безсоромні ЗЕ-бандити при кориті і майбутнього нема в нас!!!

C
cecslrf

Такі олігархи ,як Ахметов ,Коломойський ,Порошенко в тому числі і т.д ,будуть при любій владі процвітати. Мати за бугром ,вілли ,маєтки .Шото Зеленський там з Ахметовим договарювався,та він купив для держави 200.машин швидкої медичної допомоги.Для його статків то капля в морі,так і живемо .

ВК
вася капелан

пора полірувати кастюлі, побратими

Z
Zoltan

К ред.: король Бельгии не Франции.

ДК
До кацапського педераста 23:16

Іди відс*си йому шльондро кацапська.Таких як ти ганд*нів ,що хрюкають на Україну потрібно спалювати в крематоріях.

РЗ
Ренатик З Франции

Но Видете Великі патріотики!!! Ви Скачте і Воюйте, Гнийте в окопах! А Ми Собі Кайфуєме! Ага чуть не забув!- Слава Україні! То всьо Путін....

Е
Еган

Вбивці вбивають одну людину і відбувають строк у тюрмі.Українські олігархи майже знищили весь народ і купують вілли за крадені гроші у народу.Якщо є Бог,то вони,їхні діти,внуки мали б мучитися у пекельних муках,але трапляється все навпаки.Залишки обкраденого народу доживають у злиднях,без медицини,без елементарних речей,відмовляючи собі в найнеобхіднішому.

С
саша

Тепер справно треба платити за електрику і ціну електорату підняти, щоб поскоріше відбив олігарх гроші. А якщо чесно, та він навіть не потратив всі кошти зароблені лиш на одній схемі Родердам + разом з Порохом, а там таких схем за 25 років було сотні. Бідна ся краіна з цим наівним електоратом, тому свідомі і адекватні партіями виіджають за кордон як видять все це бля.ство, в тому числі і на місцевому рівні як тут крадуть безбожно.

П
пенсіонери

п!дораст-Крадій зеленський ФУЙЛО ла-ла-ла!!! щоб ти в муках подох крадучий пенсії ЗЕгадино!

В
Вариш

Лишилось ще купити одне життя , бо з собою не забере нічого

М
Мигаль

Но тадь ты вася капелан фурт бовись за ригів . Што ти ся типирь ни любить ? Ахметов головный регіонал , годнисьтему типирь плескати и упити за нього . .

ВК
вася капелан

треба боло скакати вище!

С
Супер!

Слава Україні! Героям слава! Україна-понад усе!

Б
Балога

Молодець т я собі куплю непереймайтеся

S
Slava

Молодец так держать Украина багатая и люди все внас багатие на 3600 зарплату всем вистачит такий маеток

Читайте також