Ахметов: сепаратисти взяли в заручники весь Донбас і тероризують його (ЗВЕРНЕННЯ)

13
5

Про це Ринат Ахметов заявив у своєму новому відеозверненні, розміщеному компанією "Систем кепітал менеджмент".

"Насамперед, хочу висловити слова глибокої подяки всім, хто взяв участь у акції "Голос Донбасу". Я знаю, ще багато хто хотів вийти, але їх залякували – автоматами, кулеметами, били машини – одним словом, діяли звірячими методами", - заявив Ахметов.

Ринат Ахметов також повідомив, що терористи обманюють людей і тероризують Донбас.

"Я переконаний, що ДНР обманює людей. Вони обманюють народ Донбасу. Це – пройдисвіти, вони взяли в заручники весь Донбас і тероризують його. Хто вони? Що це за люди? Звідки узялися ці "генії"? Хто вони були вчора? Вони не створили жодного робочого місця", - уточнив донецький бізнесмен.

"Народу Донбасу я служив і буду служити. Народ Донбасу в моєму серці назавжди! А ця купка пройдисвітів, які тероризують Донбас, – я переконаний, що у найближчий час їх будуть гнати в шию", - додав Ахметов.

Коментарі

З
Закарпатец

http://pro-tv.net/462-112-ukraina.html ПОСМОТРЕЛ 112 КАНАЛ И ЧУТЬ СО СТУЛА НЕ УПАЛ - ПРИЗЫВАЮТ РАССЛЕДОВАТЬ РАССТРЕЛ НА МАЙДАНЕ, ТРАГЕДИЮ В ОДЕССЕ И ПРОЧЕЕ ПРИЗЫВАЮТ ПРИСЫЛАТЬ СВИДЕТЕЛЬСТВА ВЫВОД: 1. КРЫСЫ БЕГУТ С КОРАБЛЯ 2. ВЫИСКИВАЮТ СВИДЕТЕЛЕЙ ЧТОБЫ ОТ НИХ ИЗБАВИТЬСЯ РАССТРЕЛЯЛИ СВОИХ А ПОТОМ ДОБИЛИ ПЛЕННЫХ В БОЛЬНИЦЕ http://vk.com/video253778184_168953216?list=234776b91358a17042

Я
я

Ахметов взяв в заручники весь Донбас і тероризує його.

З
Закарпатец

СКОРО ВАС ВСЕХ СУДИТЬ БУДУТ ДАЖЕ ВАША ЛЮБИМАЯ ЮЛЬКА ВЫСТУПИЛА СЕГОДНЯ С РАЗОБЛАЧЕНИЕМ ПОРОШЕНКА - ОБВИНИВ ЕГО В ОРГАНИЗАЦИИ ТРАГЕДИИ В ОДЕССЕ?! Я КОГДА УЗНАЛ ПОДРОБНОСТИ ПРОСТО НЕ ПОВЕРИЛ СВОИМ ГЛАЗАМ КРЫСЫ БЕГУТ С КОРАБЛЯ?!

З
Закарпатец

СОГЛАСЕН, НО КАК ПРИОБОДРИЛИСЬ БАНДЕРЛОГИ - ПРЯМО ОБОССАЛИСЬ ОТ СЧАСТЬЯ НИЧЕГО У НИХ НЕ ПОЛУЧИТСЯ СМЕРТЬ УКРОФАШИСТАМ!

М
миха

Ахметов дал гудок на Донбасе. Надеюсь прощальный.

Читайте також