Акція протесту: Між селами Дубрівка та Ракошино люди перекривають трасу Київ - Чоп (ВІДЕО)

6
19

Метою протестів стали землі та полігон для сміття.

Але це лише попередня інформація, яку можна було отримати із плакатів, які мітингувальники тримали у руках.

Як повідомив користувач одного із Телеграм-каналів люди перекрили дорогу і не пропускали автомобілі, незважаючи на те, що у них перебували діти.

Крім того, було помічено, що серед протестувальників багато неповнолітніх хлопців та дівчат. Що ж стосується інформативу, то на плакатах люди написали : "Ми не сміття" та "Розкрали наші землі, а залишки під полігон?".


Водіям легкових автомобілів радять скористатися можливістю об’їзду перекритої ділянки через смт Середнє —с.Андріївку — с.Ірляву — с.Чабанівку. Для вантажного транспорту є можливість оминути перекриту ділянку дороги маршрутом Мукачево — Велика Добронь — Чоп.


Коментарі

У
Уж-іФ

ті мразі шо голосували за клоуна, знайте, то ви бл..дота кончена до цих тарифів причетні... гута би вас із цею владою побила

Д0
до 09:24

Всрусуне, довго думав?

ДД
До дебила 23:08

Ты говно польское.

З
Закарпаття

Якого х...я сюди припхалися москалі ? Що ви тут забули ? Діти у вас ? У нас також. Мина своїй землі і відстоюємо свої права так , як вміємо . Дієво і ефективно . А якщо у вас в авто немає кондиціонера, то мабуть, не потрібно у таку спеку брати дітей . Щодо старших , у котрих теж немає в голові розуму пхатися в прогнозовану спеку в дорогу ! Надіятися на "якось" не вийде. Це країна , яку ВИ ЗРОБИЛИ РАЗОМ !!! Їжте ..... не "обляпайтесь" !

С
Сри

Серу де хочу! А Ви Нет? Ану Подумайте.... (там , і де-нико не видить!) не? так так Не брешіть собі!

М
Майдаун

Но май булшоє сміття вто є така бикота ге я,што лем гавкать всякоє гуно туй у коментах...І такі бандітскі сомари ге я і моі цімбори якрас розвалюєме державу і вшитко туй крадиме,і пак мусиме боти удловленими і відп..жженими копачами по наших копчених мордяках а дале удправлені в товарняках у Скрепостан до наших етнічних сородічів...

М
Майдаун

Канешно се радикальні дії,але.....У недодержаві,де бандіти захопили УРСР, де ніє ниякого права,не діє Закон,де люди сміття,то і лишаться лем такі методи привернути увагу. Понятно,што се незручність для люди,но..... Ви туй возмущаетеся.А чому не возмущалисьтеся,коли в 2013-2014рр. перекрили Київ,коли банлерувці коло Львіва не пускали опонентів.....Тоді чинили страшнійший злочин,а саме Дердавний бандитський переворот в угоду западхим колонізаторам!

С
селянин

Безпредєл повний у цій Україні.Понаїзжали сюди у Закарпаття всякі парашутисти- агрохолдінги і забирають землі у людей.Позабирали пастбища, а зараз вже й земельні паї забирають,які люди невзмозі приватизувати.ОПГ- держгеокадастр,голови сіл і агрохолдінг.

.
...

Акция проплаченная. Больше половины участников-дети. Сотни людей оказались заложниками этой акции. Полиция их охраняла от возмущенного народа... Никто не ожидал такого-в машине не капли воды,и люди возрастом 51,60,70+. Инсульт-инфаркт и звать не надо... на жаре по воле этих ....... простояли больше часа..

V
V.

Попав Дантес а нашо пушкіну памяткин поклали.

В
Водій

Ч*о ти, а не активіст, я особисто підходив до протестуючих що в мене дитина в машині на спеці, а у відповідь "у нас також діти", 40 хв. простояли, є**ла вам треба порозбивати за таке. Йди під облраду страйкуй... активіст, вибачення просить

В
Василь

Як довго буде перекрито ?

А
Активіст

Ми приносимо вибачення всім водія за незручності,які зробили,але це вже був вимушений крок,бо наша влада нажаль не хоче нас чути,коли ми з нею хочемо говорити "людською мовою".

А
Активіст

А якраз цього кадра,що закинув відео пропустили одразу,як я підійшов і побачив дитину у машині. Із дітьми ми пропускали,тому не треба робити на цьому піар,які погані люди

Т
Так

Ні полігонам! Кидаємо все в річку а далі мадяри най ся розбиравуть!

2
234

долбо*оби, +35 на тому асфальті, най ідуть блокуюють чиновників ко їм там полігон хоче робити, а не людей парять

ПМ
По морді

Потрібні йовбакі, які би цім активістам розказали по взрослому-не кидай сміття у ріку.

ОС
Олександру Сергійовичу Пушкіну

Пушкін будь ласка гет іди не нервуй мене, ти вже свою дуель "виграв"

ПО
Пушкін Олександр

В недодержаві Україна, де не діють закони - це єдиний шанс відстоювання своїх прав. Така держава має бути розрушена.

Читайте також