Акція в Амстердамі: У вікнах на вулиці Червоних ліхтарів з'явились чоловіки

23
4

Це був протест, який був закликом до рівних прав.

Як повідомляє Європейська правда з посиланням на видання DW, днями у кількох вікнах борделів кварталу червоних ліхтарів Амстердама чоловіки демонстрували свої напівголі тіла. Зазвичай так секс-послугами заробляють жінки та жінки-трансгендери.

Попри те, що чоловіки складають 5% від приблизно 25 тис. секс-працівників у Нідерландах, їх рідко можна побачити у вікнах.

"Організатори акції наполягають на тому, що секс-працівники чоловічої статі також потребують безпечних приміщень для роботи, зазначаючи, що багато чоловіків зазнають насильства, жорстокого поводження та експлуатації під час виконання своєї роботи", - йдеться у повідомленні.

Як виявилось, за інформацією організаторів, чоловіки були лише моделями, та не доступні для надання послуг.

Додамо, що у липні міська голова Амстердама запропонувала створити новий район червоних ліхтарів.

Коментарі

I
isabella

Вітаю всіх моїх друзів із сезоном. Я з Хорватії. Я дуже рада, що мій чоловік повернувся після шести років розлуки, він повернувся з такою любов’ю за допомогою доктора Алаби, який допоміг мені своєю духовною силою. він бентежить Марко і продовжує бачити мене у своїх снах щодня і показує йому, як я дійсно піклуюся про нього, щоб скоротити історію через три дні тому Марко повернувся додому з такою великою любов’ю до мене, будь ласка, якщо вам потрібна допомога, зв’яжіться з доктором Алабою за адресою таку адресу електронної пошти:dralaba3000@gmail.com або ви можете зв'язатися з ним через WhatsApp і Viber за цим номером +1(425) 477-2744, я бажаю вам всього найкращого, не дозволяйте нікому також забрати вашого чоловіка у вас ні неважливо що.....

В
Василь

Хочу щоб у нас у Львові таку вулицю зробили

Ю
ю

то для жириновського і ляшка інфа. А нам такоє не пропонуйте. Є нормальні християнські цінності. а усякі відхилення є відхиленнями , і треба про се писати чесно. Алкоголік, наркоман, прс, ДЕпітат - у нас то є збочення

7
78

Це спеціально для підорів. Майдаунська пропаганда конкретно рекламує єврогейські цінності.

Читайте також