Акції Facebook: як придбати з України і чи варто це робити просто зараз

11
0

Facebook закінчує 2020-ий якщо не тріумфально, то досить успішно, враховуючи складнощі минулого року та кризу, пов'язану з впливом пандемії на економіку всього світу. Ціна акції найбільшої соціальної мережі світу під кінець грудня коливається в межах $268-$270.

Гарні новини для інвесторів Facebook: компанія отримала рекомендацію «buy» від 88% експертів, опитаних для рейтингу видання MarketWatch. У нього увійшли 20 емітентів з індексу S&P 500, що мають найвищий потенціал зростання. Так, прогнозується, що Facebook подорожчає приблизно на 20%, а цільовою ціною буде приблизно $327 за одну акцію.

Амбітні плани

Наразі Facebook включає також одну з найпопулярніших соцмереж Instagram та месенджер WhatsApp. В офіційному прес-релізі, присвяченому результатам третього кварталу 2020 року, компанія відзначила: «ми очікуємо, що наш четвертий квартал продемонструє вищі темпи приросту доходу від реклами, ніж третій квартал 2020 року». Це може бути зумовлено стабільно високим попитом рекламодавців, особливо у святковий сезон.

Чистий дохід Facebook у третьому кварталі 2020-го склав $18 млрд — і це така сама цифра, як і в останньому кварталі 2019 року. Таким чином, очікується, що за підсумковим результатом цього року компанія продемонструє зростання.

Крім того, за інформацією авторитетного видання Financial Times, Facebook планує розвиватися не лише в напрямку рекламних охоплень. Вже на початку 2021 року можуть втілитися плани компанії по запуску власної криптовалюти. Очікувалося, що це станеться ще рік тому, втім задум не вдалося реалізувати, а кілька важливих партнерів (Visa, MasterCard) навіть покинули проєкт.

Як це може вплинути на котирування, зможуть прогнозувати лише досвідченні аналітики. Тим, хто вже тримає акції Facebook або планує додати їх до свого інвестиційного портфелю, варто заручитися підтримкою надійного фінансового експерта.

Як інвестувати

Безкоштовно та безперервно таку консультаційну підтримку мають клієнти ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА. Компанія є частиною Freedom Holding Corp. та має офіси у 12 містах України. Аналітика та допомога стосовно операцій з цінними паперами надається всім клієнтам безкоштовно через контакт-центр телефоном, онлайн або особисто в офісі.

Аби приєднатися до числа інвесторів Facebook, українцю достатньо мати валютний рахунок у вітчизняному банку, знайти надійного брокера (наприклад, Freedom Finance), відкрити брокерський рахунок, перевести туди потрібну суму та почати проводити операції на фондовому ринку.

Доступ до NASDAQ, де торгуються акції Facebook, надає європейський підрозділ Freedom Finance. Проводити операції можна за лічені хвилини зі смартфону завдяки додатку Tradernet.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також