Актуально: Берегівські поліцейські поговорили з школярами про наркотики (ФОТО)

16
11

На жаль не усі підлітки сьогодні свідомо розуміють про шкідливість наркотичних речовин на організм людини.

Про страшні наслідки вживання наркотиків «здавалося» знають усі, проте,на жаль, кількість наркозалежних громадян віком до 25 років зростає з кожним роком. Аби детально роз’яснити, чим саме загрожує смертельна звичка, старший інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Берегівського ВП капітан поліції Михайлов О В, завітав до навчального закладу на Берегівщині.

Для початку поліцейські запропонували слухачам продивитися документальні відеоматеріали про людей, які довгий час вживали нарковмісні препарати та що сталося з їхнім життям. Учні змогли побачити, що очікує після першого вживання небезпечних речовин. «Давай за компанію», «Це допоможе розслабитися та забути про проблеми», «Просто спробуй, нічого страшного не буде» - такими фразами «підсаджують» на наркотики торговці «кайфу».

Перше, на що впливає вживання будь-яких наркотичних та психотропних речовин – це нервова система. Як змінюється людина, її поведінка, як впізнати наркозалежного за першими ознаками дізналися учасники заходу від поліцейських.

Окрім безповоротної шкоди здоров’ю, за вживання, зберігання та розповсюдження наркотиків слідують правові наслідки. Борці з наркозлочинністю нагадали учня за які дії настає кримінальна та адміністративна відповідальність, статті законодавства України та наслідки для подальшого життя за притягнення до відповідальності.

Профілактична лекція була для учнів дуже повчальною, а поліцейські познайомилися з новими помічниками у боротьбі зі злочинністю у сфері наркообігу.

В подальшому подібні лекції пройдуть і в інших навчальних закладах Берегова та Берегівського району.




Коментарі

1
1111

Я теж знаю ту людину особисто, через те так і пишу, бо нажаль пан Олександр проводить подібні бесіди лише для Берегівських шкіл!!!

Р
Рем

Добре , що ми побороли це неподобство з евробляхами тепер немае жодноi ДТП , а зараз поборимо наркоту, оскiльки ‘ нова полюцiя не крышуe , а тiльки бориться з наркоторгiвлею !

Р
Рем

Нехай кожний стільки зусиль додасть.... І будуть зміни... Будуть реально... Треба вірити і робити... Якщо є можливість то допомагати

K
Kalman

Де де але в Беоегові дійсно працюють з учнями в школах, і вчителі і працівники поліції

Ш
Школа

В кожному навчальному закладі таке треба проводити не лише в Берегові, хоч якийсь результат, але буде, однак не всі райони мабуть зацікавлені, на жаль

П
Підтримую

Діти це наше майбутнє.......

Б
Берегівчанин

Так і буде 100%, знаю людину особисто !

1
11111

Хотілося б вірити, що Михайлов О.В. не зупиниться на цьому і проведе подібні бесіди і і інших закладах!!

Б
Бррр

Дали координаты своих крышуемых дилеров

1
10

10 % вже з ними

S
Sonic

І що поліція, багато чого нового дізнались?

Читайте також