Активісту "Спецконтролю" на Закарпатті встромили сокиру у капот "Пассату" (ФОТО)

6
15

Як повідомляє ГО "Спеціальний контроль", їхньому активісту сьогодні вночі невідомі пошкодили автомобіль - встромили у капот сокиру, а колеса залили будівельною піною.

Йдеться про власність майно Олександра Прозора, який займається викриванням незаконних ігрових закладів на Закарпатті. На місці працює поліція та слідчо-оперативна група.

Громадську організацію очолює журналіст Ростислав Бегеш.

Серед напрямків діяльності - "громадський контроль за дотриманням законності прикордонників, митників, працівників патрульно-постової служби тощо".

Нагадаємо, вчора берегівчанин, через давню образу, намагався спалили знайомому ВАЗ 

Коментарі

В
василь

Лошара саня попав. Само файно бегешу, нічого немає. Нич йому не поламають. Лем ноги і руки

Й
Йовжі

Ви не то обсуждаєте чилядь - одні нелегально грають вірніше бабки з дому носять другі кришують треті пробують закрити- це називаєся бардак у державі держава перестає існувати якщо ніодин закон невиконується і вона неконтролює нічого-це СТІНА

ДЧ
до Чоткий Паца з Мукачева

Може і свадьби гомикам узаконити? они усі при грошах такі інвестиції прийдуть у країну... як у голандії))

1
111

Треба було ще монтажнов пінов двері зафукати. А у салон бетона налити.

ЧП
Чоткий Паца з Мукачева

я за легалізацію проституції!!!!!дуже хороша ідея!!!!і ще б марихуанночку тоже!!!!Вон Голандія бабки лопатою гребе за то!!!!красавчики!!!обкурятся і пофігу їм,не тирактів,не корупції!!!Красавчики!!!все рішив,або легалізуйте проституцію і конопельку,або я вйо в Голандію на ПМЖ!!!!!!Задумайтесь,бо втратите дуже гарну та прекрасну людину!!!

М
Мукачівець

Так, може ще й наркоту і проституцію легалізувати? Там ще більше бабок???? Ідіоти....

ЧП
Чоткий Паца з Мукачева

Хворі ци што Вам є???Ге???Легалізувати???Здуріли??ЗАКРИТИ всі ігрові автомати!!!!Коли Ваш син,брат,Чоловік почне тягнути золото з дому,гроші,тоді задумаєтесь!!То зло!!!!666!!!!

СС
Семен Семенович

Однозначно правильно - гральний бізнес має бути легалізовано - це сотні мільйонів гривень чистого доходу , які щорічно можуть надходити від ліцензій і тд.. до бюджету країни.

А-
Актівіста - Міліцішта

Богонько не йде паличков бити. Правда сашику? :) добре шо не у пличі, а капот то такоє.

В
Вася

Гральний бізнес це мільйони які не йдуть у бюджет, а в карман! Потрібно легалізувати гральний бізнес, а це цирк що робить Прозор. Чувак хворий на голову, програв кучу бабок у фавориті (ставки чи що там було) і після того почав штормити фаворит. В принципі цих залів на кожному кроці, їх не вивести, не закрити. Підпольно будуть працювати далі. Якщо закриються то не на довго. Їх потрібно легалізувати.

Б
Б'є

значить любить.

В
Василиха

Прозор Женя,он же Трактор,послал племянника сделать "рейд" ,за одно и точки поприбивать. Видать не получилось,Станко воткнул топор войны

О
Он

Придумали круто..,як у фільмах)

Г
гаішник

порубаюююююю, так і треба псам.

А
Андрей

Человек реально показал около 50 не зоконных игрових заведений работающих круглосуточно в г.Ужгород.Всё это крышуется сами знаете кем..https://www.youtube.com/watch?v=sMT1ZMmZ8XE

Читайте також