Активісти Дорожнього контролю виграли суд проти міліції Шаранича (ВІДЕО)

8
22

Про це повідомив один з учасників інциденту у Нижніх Воротах Віталій Косенко.

Проти хлопців склали протоколи по 185 статті адміністративного кодексу, але Воловецький суд не задовільнив позов, визнавши дії активістів правомірними.

Більше про інцидент читайте у матеріалі Пригоди Дорожнього контролю на Закарпатті: як активісти підняли на вуха всю закарпатську міліцію.

А відео-звернення Віталія Косенка - ось

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Йогобатько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ЖД
Женька до сусіда

Дякую гарно за гарні слова і щирі побажання!Навряд чи туди влаштуюся,але від своєї мрії мати чоловіка-міліціонера не відмовлюся)Буду шукати)І тобі щасливого дня закоханих!)

СД
сусід до Женьки

Женька, хоч бери і влаштовуйся працювати в управління внутрш.справ. Дай Бог тобі здоров'я,удачі,щастя, благополуччя і мирного неба над головою.Happy Valentines Day!!!

ЖД
Женька до сусіда

Та шукала і продовжую шукати,лиш в тій структурі (на жаль) попала на самих альфонсів...Може не там шукаю,не знаю даже....але серце лежить лиш до працівників правоохоронних органів....Десь там має бути мій єдиний)

СД
сусід до Женьки

Женька, якщо поставиш мету знайти, знайдеш, а ще краще, шукай за кордоном. Удачі(good luck)

ЖД
Женька до сусіда

На жаль,чоловіка-міліціонера немаю.....А хотілося б!!!!!

ЖД
Женька до сусіда

Щиро вдячна.Дійсно,не буду тратити час на малолєтню гопоту,яка не розуміє нашу куплену судову систему і заказний характер (діяльність) Дорожнього контролю.Нехай малолєтки і далі собі думають,що активісти Віталій і Саша по своїй волі роблять "добрі діла" для народу)))))

СД
сусід до Женьки

Не шарпай собі нерви з цими ідіотами. Якщо у тебе чоловік даі або міліціонер, насолоджуйся ним.Всіх блаґ.

Ж
Женька

Ні,я не страшна!Просто не люблю слабохарактерних нитіків)В міліціі' нитіків немає,там справжні чоловіки!А ти малолітній прищавий дрищ точно страшниц,тобі до 30 років даже за гроші ніхто не дасть))))Бо ти просто не мужик.

С
сусід

Дуже шкода що виграли суд. Але наші судді, беуть взятки за кожну серйозну справу тисячами доларів Ці хлопці при великих бабках. тому і виграли На жаль ,Україна корумпована. Судді купують свої посади за великі гроші, у Закарпатті фігурірує цифра $50000, но а після їм треба відбити свої гроші і приумножити, після вся сімейка їздять на машинх по $80000- $100000.Отака арифметика, люди.

ДЖ
до женьки

а ти майже страшна ги баба яга, та хочеш оби тя хоть кось натягнув

Ж
Женька

Аха,класний віршик,запам*ятаю)До речі,не погано було б мати чоловіка-міліціонера,щоб дійсно жарив,а то всякі мамині синки і нитіки достали)))Ти читаєш мої думки)))

ДЖ
до Женьки

У цієї Женьки Мозку є пів-жменьки. Мабуть з нарваних ментів Її "жарив" хто хотів.

Ж
Женька

Що хочу то і говорю.Не тобі мене судити малолєтка тупий.Йди в пабліки пиши свої дєтскі погляди,а не новини дивися.

ДЖ
До Женьки

Будь-ласка закрий свій рот зариганий.

Ж
Женька

Косенко купив суд - вот і виграв.А в цій структурі не працюю і ніколи не працювала - це так звертаюся до особливо тупих...

М
мукачево

Нахальний писок у вітальки так ся й просить в лобешник та й по смолям

ДЖ
до женьки

одразу видно з якої ти структури, що тільки про підкупи і знаєш

Ж
Женька

Активісти ДК підкупили суд!Ось і причина виграшу!Сволочі активісти.

ТФ
то фінал

Шаранич совьетський сільський міліціста, нияк не пойме шо часи ся поміняли, і держит коло себе власників таемних кабінетів,а проще злодію-корупціонеру, невже не дуйшло до него що генеральскі погони просрав із за кругової поруки .

1
1234

но што міліцішти, дали вам по смолям!!!

1
123

Ахахахха, что и требовалась доказать)))))

Читайте також