Активісти пікетують "швидкі кредити" в Ужгороді (ФОТО)

11
2

Протягом вчорашнього та сьогоднішнього дня активісти пікетували та повністю заблокували офіс на вулиці Л. Толстого, 33. Там під виглядом «швидких кредитів» обманювали людей, кажуть пікетувальники.

Організатор акції, правозахисник Богдан Хаустов каже, що до цього офісу постійно підходять обмануті краяни, яких доводиться заспокоювати і пояснювати ситуацію. Наприклад, тільки одну сім’ю з Хустського району тут «розвели» на 40 тисяч гривень. А за приблизними підрахунками всього цей офіс назбирав з довірливих громадян до 500 тисяч гривень.

Саме цей офіс раніше був відомий всім як «Альфа гроші», його реклами по області було багато. Тепер вони називаються ПП «Депозит Центр».

Активісти кажуть, що на цьому їхній рейд не припиниться, до Великодня планують таким чиною закрити всі інші офіси в Ужгороді.

Мукачево.net

Коментарі

.
.

Держава мало робить для своііх мешканців

0
007

Цікаво,чому цими шахраями мають займатися активісти?Вся держава засмічена цими обявами,а влада мовчить.Може це та сама "владівська"вистава,як і з ігровими апаратами?.Дай вам здоровя довести до кінця почату справу і докопатися до "фундаменту".

Читайте також