Активісти планують люструвати Закарпатський ОВІР

22
13

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 25 березня, ужгородські активісти спробують реалізувати своє законне право отримання закордонного паспорту за 170 гривень.

Про це повідомив один із активних учасників руху "СТОП свавіллю в паспортних столах" Олександр Пересоляк.

Сьогодні ж Іван Белецький, новий член люстраційного комітету Закарпаття написав на свої йсторінці, що запрошуються всі бажаючі допомогти активістам ударити по свавіллю обласного ОВІРУ(район БАМУ).

"..люстрація керівництва.......зруйнуємо хабарну систему..", - зазначається у повідомленні. 

Нагадаємо наразі  начальником Головного управління Державної міграційної служби в Закарпатській області є Ігор Михайлишин.

Мукачево.net

Коментарі

Г
Гість

Да, в Мукачево точно треба, бо обнагліли вообще...

М
мункач

всеодно покращення настало:з'явилася подача документив по списку,зникли километрови черги,цина паспорта на 200грн зменшилася,ще би мало поатакувати,потрясти паспортний,та вообще би идеальним став

Х)
Христя )

Що тут доброго??? Обдирають нас по повній.... Місяць назад платили за паспорт - 580 грн., тепер - 400 грн., АЛЕ з ГРУДНЯ 2013 р. ми ж мали платити за паспорт - 170 грн. Хіба це не продовжуння корупції??? Треба щось з цим робити!

М
МУКАЧІВЕЦЬ

МУКАЧІВСЬКИЙ ТОЖЕ ТРЕБА ПОТРУСИТИ

ДХ
До Христя )

Добре що хоч тепер 392 +20 грн беруть безпосередньо в кабінеті на канцтовари тіпа,місяць назад був 580,добре хоч вже менше)дійсно цікаво, у Мукачеві є хоч якісь активісти?

М
Машка

в Мукачево обяззательно !!!!! бо я их не люстрирую а кастрирую !!!!

Х)
Христя )

А де мукачівські активісти, народна рада? Чому у нас в місті жителі не відстоюють свої права. З грудня закордонний паспорт ми маем отримувати за 170 грн., а отримуемо за 400 грн. І надалі будемо мовчати???

9
911

В Мукачево обязательно,тут наверное как и во многих местах за "ускорения процесса" требуют приличную сумму.

В
вася

Осталось 138 подписей Шановні УКРАЇНЦІ -хто маєте бажання -будь -ласка зайдіть на цей сайт білого дому і підпишіть петицію . Передайте це повідомлення своїм друзям. Якщо сенат ухвалить цю петицію то багато наших співвітчизників матимуть шанс побачити світ. А хтось і своїх рідних побачить! Потрібно набрати не менше 100000 голосів. до 28 березня.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЛАВА УКРАЇНІ !!! Осталось 138 подписей https://petitions.whitehouse.gov/petition/allow-ukrainian-citizens-90-day-entrance-usa-passport-without-visa/m0BDgkb5??

1
1

і в мукачево заїдьте. "фотограф" який приймає анкети від громадян говорить з людьми як зі скотом! пора би і ту банду розігнати калимщіків.

S
sunny

100%

В
вася

Шановні УКРАЇНЦІ -хто маєте бажання -будь -ласка зайдіть на цей сайт білого дому і підпишіть петицію . Передайте це повідомлення своїм друзям. Якщо сенат ухвалить цю петицію то багато наших співвітчизників матимуть шанс побачити світ. А хтось і своїх рідних побачить! Потрібно набрати не менше 100000 голосів. до 28 березня.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЛАВА УКРАЇНІ !!! Осталось 447 подписей https://petitions.whitehouse.gov/petition/allow-ukrainian-citizens-90-day-entrance-usa-passport-without-visa/m0BDgkb5

Х
христя

давно пора, молодці!!!

Читайте також