Активісти: Погорєлов та його заступники не бажають прощатись з корупційними схемами роботи

7
1

Про це члени Громадської ради Ужгорода заявили сьогодні, 31 серпня, під час прес-конференції.

Мова йде про ініціативу з впровадження системи електронних закупівель "Прозорро" у роботі Ужгородської міської ради. Ця система передбачає оприлюднення на сайті міськради інформації про дотендерні закупівлі, що дає можливість системно унеможливити корупційні схеми та передбачає однакову можливість для всіх приймати участь у тендерах, а громадськість зможе слідкувати за рухом бюджетних коштів.

Однак, за словами представників громадськості, керівники обласного центру Закарпаття не надто охоче реагують на таку ініціативу. «Ми вбачаємо, що міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов, а також його заступники Андріїв і Шафарь не бажають відмовлятись від корупційних складових у своїй діяльності», - зазначив Голова Громадської ради Ужгорода Олександр Пересоляк.

Проект рішення про впровадження електронних закупівель невдовзі буде опублікований на сайті міськради, а активісти висловили надію, що хоча б міські депутати, які за останні 5 років геть втратили довіру населення, приймуть справді корисне рішення для міста.

Mukachevo.net

Коментарі

C
cvbcv

ВАЖНО читать Всем!!!!! КАК платить за комуналку в 2 раза меньше (подробная схема)!!!! -- http://novinu.2sms.ru

Читайте також