Активісти проти закарпатської міліції: заключна 4 серія блокбастеру (ВІДЕО)

3
28

Як і в попередніх 3-ох події розгортаються на посту "Нижні Ворота", що на межі Закарпатської та Львівської областей.

Хто не бачив перші 3 серії, радимо переглянути спершу їх, аби розуміти події заключної.

У Нижніх Воротах міліція заблокувала активістів, які зібрали на неї компромат (ФОТО, ВІДЕО, Доповнено)

Активісти оприлюднили перше відео з серії "Банда Закарпатського МВС"

Продовження блокбастеру "Нижні Ворота", часина 2: п'яний свідок (ВІДЕО)

Частина третя блокбастеру "Нижні Ворота": конфлікт у Сваляві (ВІДЕО)

Активісти проти закарпатської міліції: продовження блокбастеру (ВІДЕО)

Ну і нарешті 4 серія, заключна. Хоча очікуються також відео за підсумками рейду активістів в містах Закарпаття.

Мукачево.net

Коментарі

,
,,,

Да, прикид, одяг у цього чувака брендовий, дорогий. Цікаво, звідки гроші? Херсон далеко від Закарпаття, безин дорогий, проживання і харчі дорогі. З якого корита онися кормлють, раді чійого інтереса, вони це роблять?

!
!!!!!

ХОТЬ ко, дорож. контроль зробив із цього цирк. Покрасувалися, машина на американських номерах, якиїсь фрайер із Брайтона тиче амеранк. папір, дорож. контр. навчився напамять штось із закону. одно і тоже повторяють, як стадо баранів. Сим бугаям місто в ато, де наші хлопці із 128 бригади, а неробити чудеса на Закарпатті,противно дивитися на їх поведінку..

!
!!!!!

ХОТЬ ко, ти лише будеш у шокові тоді, як зроблять реформу в даї.кому не лінь, здають заяви, на освіту увагу не звертають, ото будемо мати робітничків, єден не знає писати, а другий не знає читати, то всерівно тому, якби ти пішов робити доктором, а по освіті, ти сантехнік. А виграє від цього уряд, гроші які мають піти на реформу, піде комусь у карман,причому, не малі.

ХК
хоть ко

11111 НЕТУПИ ЛОСОСЬ!!! ти РАК НЕОБРАЗОВАНИЙ НОРМАЛЬНІ ПАЦАНИ НАЙШЛИСЯ, НАБРАЛИСЯ СМІЛОСТІ, ЩОБ ПОКАЗАТИ ЛЮДЯМ ЯК НАША МУСОРНЯ ЯКА ТІПА НАЗИВАЕСЯ МІЛІЦІЯ ПРАЦЮЄ... ТИ СОМАРЕ ВИДИШ ШО ОНИ ДАЖЕ СВОИ ЗАКОНИ НЕЗНАЮТЬ, СВОИ ПРАВА, ОНИ НЕЗНАЮ ПРАВИЛЬНО РЕЧЕННЯ СКЛАСТИ, ОНИ ВООБЩЕ ТУПЕЗНІ, Я ВООБЩЕ В ШОКОВИ КОГО НАБЕРАЮТЬ У ОРГАНИ! ХЛОПЦІ ЇМ ПО СУТІ ПО ФАКТУ ГОВОРЯТЬ, А ПСИ В ПАГОНАХ ПОЗЕРАЮТЬ НА НИХ ТАКОЕ ЯКБИ ОНИ НА ІНОЗЕМНІВ МОВІ ГОВОРИЛИ... шо щи тобі нелюбиться "11111"??? Проспися ідіоте і на тверезу голову побзерай щи хоть 10раз відео бись поняв про шо суть.....

1
11111

Падла у цій ситуації ТИ!!! Я би мав дяку побачити в очі чмиря який понти жене в неті ! Сука ти тупа...пдскажи де тебе знайти!

Ю
ЮРА

ВЫ ЧТО ОСЛЕПЛИ А БЕСПРЕДЕЛЕ МИЛИЦИИ ПЕРЕСАЖАТЬ МЕНТОВ ЗА БЕСПРЕДЕЛ ЗАКОН ДЛЯ ВСЕХ! ЕСЛИ НЕ НАКАЖУТ МИЛИЦИОНЕРОВ ЗА БЕСПРЕДЕЛ И ЗА НАРУШЕНИЕ ЗАКОНА ТАК ПОЧЕМУ МЫ ГРАЖДАНИ ДОЛЖНЫ ЗАКОН СОБЛЮДАТЬ?! ЭТО ВОБЩЕ ЗРЫВ МОЗГА! ХОЧЕТСЯ ЗНАТЬ КАКОЕ НАКАЗАНИЕ ПОНЕСУТ ВСЕ УЧАСТНИКИ ЭТОЙ СИТУАЦИИ ОТ НАЧАЛЬСТВА ДО ПОДЧИНЁННЫХ КОТОРЫЕ ИСПОЛНЯЛИ НЕ ЗАКОННЫЕ НАКАЗЫ!

А
Андрій

Шось слабо тут на сайті міліція відбріхується. Хтось із нас бажає довірити свій захист, своє життя і здоров"я такій тітушко-банді, яка чомусь зветься "міліцією"? Не дай Боже! Тільки абсолютно новій струтурі, де будуть працювати набрані за конкурсом, чесні, високоосвічені, професійні люди. У нормальній державі після такого позору і безграмотності, тітушко-мусорського безпрєдєлу, керівництво саме йде у відставку. І у нас так скоро буде.

"Дорожному контролю РЕСПЕКТ"

Хлопці ви молодці!!!!!!! Так їх ПЕДЕРАСТІВ-мусорів!!!!!!!! Й надалі висвітлюйте цих "чесних, відданих служінню народу Укрраїни" ЧМОШНИКІВ. Хай НАРОД УКРАЇНИ знає в обличчя ВСЮ ЦЮ НАВОЛОЧЬ.

Д-
ДЕБІЛУ - 11111

тИ ПАДЛА МУСОРСЬКА заткни писок. На х@ю ми виділи тебе з твоїми "ЧЕСНИМИ мусорами", скоро вас будеме лінчувати КОЗЛІВ продажних.

РВ
Рубіш Вася (СБУ)

Нічого дивного в ситуації немає. Дивується той, хто НЕ ЗНАЄ про що йде мова. Я працював у Свалявському РВ УСБУ, знаю ГЕБЕША О., який замутив ту всю "кашу" за вказівкою ШАРАНИЧА. ГЕБЕШ є касиром КПП "Нижні ворота" з часів, ще коли керував Свалявським РВ УМВС. Ті всі пьяні морди із зброєю коли блокували "дорожний контроль" були зорганізовані саме ГЕБЕШОМ. Також він ВИГАДАВ ситуацією "вибухівка" щобо припинити дії "Дорожнього контролю" спрямовані на документування хабарництва на КПП "Нижні ворота". а ВИСНОВКИ ГРОМАДЯНИ РОБІТЬ САМІ.

К
карпати

Про "золотий" пост ДАІ в Нижніх воротах багато кому відомо... Подивився всі відео, щось в них не то... я так розумію він не надав документи тому щоб їх не забрали. Тут звісно правильно зробив. У Сваляві хотіли 185 статтю.... Якби не місцеві тітушки в Нижніх Воротах це відео було би банальним, тобто про просту корупцію, хабарі на блок посту. Но місцеві це повний "безпредєл" - це ціла схема корупціонерів зв'язана. З корупціонерами потрібно боротися любими способами! Мене одно лиш смущає, те що спокійно можно знімати пост ДАІ. Цей пост ДАІ є головним в Закарпаття, і знімати його... на місті ментів я би зробив би так: побачивши що знімають направив наряд, по якій причині вони знімають пост. Якщо не надали документи, забрав би в рай.відділок для встановлення особи, а також повний обшук. Відеоматеріали передав би в СБУ щоби розбиралися. Менти якусь казку придумали)) вони ж на посту зі зброєю, яка відео зйомка може бути! А якщо їх знімають прихильники Гецка щоб потім зірвати. Ех село село)

Ч
читач.

Блокпост и даи две разницы.

М
Мукачівець

кажда фура там платить за проїзд од 100 до 200 грн.

1
123

Хто каже шо ДАІ беруть хабарі,то ті самі порушуть правила дорожнього руху і самі просять Даі щоб вони взяли гроші і не оформляли протокол.А попробуйте не порушувати ПДР і не треба буде давати взятки.Щоб шось змінити на краще і цій державі кожен повинен змінити себе і можливо тоді стане краще жити.

Б
Бывалый

Менты это РЕКЕТ в пагонах!!!!1000000% Я знаву не одного ГАЙЦЯ што зробив не хилый капiтал на тому посту!!!!

П
Пинтя

Там усі - даішники, міліція, депутати, тітушки- усі ся наживают с того що збивають на блокпосту дань з людей. Прості люди роблять, а йсі ся рекетом занімают. Увольняти, а особо пудорваних садити!

С
Сольва

Хлопці повім вам єдно . Пост Даі в Нижніх Воротах то є Золотоє Дно . Кібо хоть кось із нас там робив бабки бось ме гребли граблями

А
Аня

Papalenin, Ви дуже правильно замітили, Д.К.місцями змонтували відео так, як для них удобно.Поведінка і цей увесь балаган, не робить честі дорожньому контролю.

RT
ROBERT TA LIDA

PACANU MOLODCU TAK DERZAT VSA MILICIJA I DAI VZJATOCNUKU A POST DAI NA NUZNIH VOROTAH TAM VABSE BIYPRIDEL.

В
Віталіку

Давайте пересажаємо міліціонерів, як ви бажаєте. А потім раптом до вас прийдуть грабіжники. Куди ви звернетеся? Невже вас врятують автомайдануті?

В
Віталік

Ваші менти і ДАІшники Корупціонери і збивають гроші з людей , кому вони помагають взятками собі ?! куму брату свату ?! СКОТИ одним словом , це лише один приклад яка гнила система Органів Влади , як вона працює міліція покриває ДАІ прокуратура покриває Міліцію Депутати покривають прокуратуру , да сидіти таким в тюрмі працівникам ! А після такої клоунади активістів стане набагато більше ! Має бути розслідування і всі працівники шо були присутні мають понести відповідальність не тільки ДАІ і Міліція а й прокуратура й Депутати , а то люди самі почнуть робити самосуд! Кому потрібні органи які не закон дотримуються і порядок не людей бережуть і охороняють а обдерають і наживаються на простому роботящому люду ! Ганьба ганьба ганьба !

СД
СВАТ до пупкіна

слухайти лошкарю наші менти уже бояться срати нароботі а не камёни пущати!!! май бога у чириві!!

1
11111

У мене буде прохання до працівників СБУ перевірити всю організацію активістів дорожнього контролю і особинно фігурантів даного відео,до все Українського розшатування порівняно спокійної ситуації по областях!!!для мене достатньо було переглянути відео ролики на сторінках журналістів-активістів з Агресивним наміром принизити честь і гордість міліціонерів ! А Мукачеву нет моя порада трохи фільтрувати матеріал який виставляється на все бічне обговорення!(вам ще в цій області працювати!!!)

ПП
Петя Пупкин

Свате. а ти знаєш кілько каміонів з оружієм за бабки мусорва могла запустит на закарпаття.

ПП
Петя Пупкин

о мусорятки активізувалися.

Р
Реал

Попри те, що у нас міліція часто погана, при її повному зникненні оці романтичні "активісти"-дегенерати будуть першими волати про допомогу при зіткненні зі злочинністю. Вони пиляють сук, на якому сидять, самі того не розуміючи. Невже гранти маланця-Сороса їм настільки важливіші, аніж майбутня безпека?

P
Papalenin

Шкода людей які бачать у очах міліції ворогі,для мене міліція не зробила ще не раз нічого поганного лиш за те що я стараюся триматися у рамках закона!!!-я для клоунів які люблять випити за рульом або які мали чи мають проблеми з правохоронцями це на радість!!!!!ви краще подивіться до чого веде ця вільна і без наказанна Україна...подивіться на новини опубліковані за 12.22 та 17.20!Задумайтеся що доя вас краще спокій у домі чи життя без правохоронців?!

С
СВАТ

із такого начинався майдан , вам козлам і менти уже не любляться !! тать менти ся уже боять срати йти вот будуть туй іти донецкі а менти ся будуть бояти!! а мені ся каже докі на посту була заворушка та пару камёнів із товаром проїхали так ся каже а може і оружіе зайшло у закарпаття!!!

Читайте також