Активісти спіймали головного тігіпківця Закарпаття на парковці для інвалідів (ВІДЕО)

3
15

Йдеться про інцидент за участі депутата Закарпатської облради Михайла Поповича, який зайняв місце людей з особливими потребами минулої неділі, 21 грудня о 10:30 ранку біля магазину "Сільпо" на Минайській.

Далі без коментарів. Дивимося відео з спільноти "Парковка для інвалідів - Ужгород".

Коментарі

L
lion

ТИ сам жебрачь срана... Наведуть порядок і з тобою...

L
lion

Чули, холопи? Він на всіх срав! Підар лисий! Убогий чмирь, який возомнив себе мало не богом.....

ПМ
ПОПОВИЧ М.

слухайте ви ХОЛОПИ - писки свої заткніть бо я на вас усіх СРАВ. Жебрачь срана.

П
піпец

ниякий ун не тігіпковец, то старий кучміст,член СДПУо і ворог народу,а то що став на парковку для інваліду, та може бог му поможе, та буде мати повной право там стояти.

М
Мукачiвець

Нигда у ВАС не буде порядку, бо то е БЫДЛО, раз я вельможа то менi можна ВСЕ! Очередной раз доказываете свою паршывую натуру царьки грёбаные!!!!

ОЙ
Ой-йой- йой

Який його главний шеф - Тигипко, такий і подчинений. Сергей Тигипко тоже був дуже увірений ош попаде в парламент.Правда дужеся ошиб,бо народ не любить брехачів.Тим паче што він дуже прислужував Януковичу і його команді. Тому він і просрав вибори. Скоро і Поповичу наступить конець,бо на другий рік состояться вибори до місних органів,куди вже він ніколи не попаде. От тоді він і увидить на што валолвшен. Правду пише до всіх,што такий можновладець лем за козаря годиться.

Н
Неймар

Не те що я захищаю цього нехаря але ви тут всі пишете що він який хам як розмовляє...та 80%нашого суспільства це дикуни і бидло.такий як він навалом.так любите привести в приклад Європу, як у Європі, шо у Європі та ми так до Європи далеко як Земля до Місяця.

0
007

Був би він у Германії я би побачив я він би порозмовляв про паркування на місті стоянки інвалідів ,якби через дві хвилини зацепили за сраку любий будар і штрф на 600 ойриків,а будеш пиз..ти 1200 а то й більше.А то шо ти депутат,суд уліпить іще й виправні роботи, щоб культури спілкування додати.

К
Костя

Вот чудовий приклад як ми збираємося в Європу. Коли ми їдемо з сімєю на Ніредьгазу, парковки для інвалідів вільні.Бо люди знають правила. А туй бидло ще свої права качає про закони. Докіть такі люди на керівних посадах, дотіть Україна буде топчитися на єдному місті.

Х
ххх

тиха украинская ночь-а шоколадку надо перепрятать!

Х
ххх

та що говорити,треба йому уроду посок набити

А
активистам

а как на счет меня поймать-когда срать пойду!

ДВ
до всіх

Ми з Вами ще раз переконалися у низькій культурі наших можновладців. У голові не вкладається,як колишній чиновник та ще й депутат облради,може у такій грубій формі звертатися до незнайомої йому людини та ще й на "ТИ".Можна собі уявити,як він поводився з простими людьми, будучи при владі.Люструвати його треба чим скоріше і ніколи в житті не допускати до державної служби,бо йому там не місце. Питання виникає,а чи достойний такий депутат обіймати посаду пастуха, бо й вона для нього буде занадто високою. Цей невтішний випадок повинен би стати предметом обговорення на наступному засіданні облради і такому "народному обранцю" Срібної Землі повинна бути дана справедлива та об"єктивна оцінка і громадський осуд всім депутатським корпусом обласної ради. Можливо це б стало повчальним уроком для інших "слуг народу".

Д
Да

Бидлота неотесана: "Ты, мы..". Замість того, щоб на зауваження просто переклав машину воно ще навчає... І це чудо було одним з керівників області(.

Н
Неймар

Народ провокаторством займається замість того щоб працювали і т.д.ті кому треба най і сважається за місця на парковці.тих інвалідів на машинах можна порахувати на пальцях 2 рук.машин багато парковок та дорог дуже мало, люди й кладуть як получається головне на тротуар не класти та наипішоходні переходи.віл пішохідних переходів до і після пішоходного перехода має бути до 10 метрів.це що стосується пішоходів.інші попушення вже най водії між собою рішають.чого ви 2 рядом стали?чого на перезресті поклали машину?чого на остівок безпечності поклали машину так що мішає обзору-наприклад після транспортного моста на кільці і т .д.

Читайте також