Активісти: Ужгородський виконком черговим незаконним рішенням хотів перерозподілити місто під вибори

4
0

Знаючи про протиправність своїх дій, Віктор Погорєлов та члени виконкому «протягнули» відповідне рішення, стверджують активісти Громадської ради Ужгорода.

Мова йде про ліквідацію та проведення конкурсу з надання житлово-комунальних послуг на території обслуговування ЖРЕР №1, ЖРЕР №2, ЖРЕР №5, ЖРЕР №8 міста Ужгород, які, зі слів активістів, були проведені з численними порушеннями законодавства.

«Під благими намірами покращити якість надання житлово-комунальних послуг приховано звичайне бажання перемогти на місцевих виборах за рахунок адміністративного ресурсу.  Замість проведення системної реформи житлово-комунальної сфери Ужгорода, створення конкурентних умов для обрання найкращих надавачів таких послуг, розроблення програми капітального ремонту житлового фонду Ужгорода, чиновники міської ради просто намагаються змінити вивіску з комунальних жеків на «приватні» ЖЕКИ, в деяких випадках керівництвом переможців конкурсу "приватних" ЖЕКІВ є колишні комунальні керівники або наближені до них особи. Зрозуміло, що такі "реформи" істотно НЕ змінять якість надання житлово-комунальних послуг, оскільки в більшості випадків ми вже обслуговуємося у цих "приватних" ЖЕКах (ТОВ "Підзамок", ТОВ "ОІР-сервіс", ТОВ "ДІМ" тощо )», - коментує цю ситуація голова Громадської ради Олександр Пересоляк.

5 серпня ухвалою Ужгородського міськрайонного суду було задоволено позов членів Громадської ради та заборонено укладати департаменту міського господарства будь-які угоди з приватними підприємствами, якими керівництво міста хотіло замінити ЖРЕРи.

Mukachevo.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також