Активісти закарпатського Спецконтролю попалися на вимаганні 100 тисяч гривень (ФОТО, ВІДЕО)

10
33

"На гарячому" активіста взяли управління карного розшуку, слідче управління, відділ внутрішньої безпеки, група швидкого реагування ГУНП в Закарпатській області.

Поліція розповідає, що до них звернувся місцевий держслужбовець, який займає високу посаду в області, та повідомив, що громадські активісти зняли про нього, а також його підлеглих відео, і за не викладення його в Інтернет на свою офіційну сторінку вони хотіли 100 тисяч гривень, або 4 тисячі доларів.

Правоохоронці з’ясували, що спочатку двоє членів "Спецконтролю" вимагали від чиновника 100 тисяч гривень готівкою, але змогли домовитися лише про суму в три рази меншу – 1,5 тисячі доларів, або майже 40 тисяч гривень. Передача суми відбулася сьогодні, 20 липня, по обіді біля кладовища в селі Барвінок Ужгородського району.

На зустріч прийшли двоє чоловіків із громадської організації зі спеціально заготовленими табличками, які моделювали можливі напрямки розмови, необхідні для передачі готівки. Так зробили для того, щоб їх розмову не можна було записати на електронні носії.

Цікаво, що серед заготівок була і фраза – "все буде добре", але, схоже, вона вимагачам не знадобилася. У момент передання грошей недобросовісних «активістів» затримали закарпатські полісмени.

Компроментуючі відео, ноутбук,  імовірні носії та прилад для прихованої відеозйомки вилучено. За процесуальним керівництвом прокуратури в Закарпатській області вказаних осіб затримано в порядку статті 208 КПК України.

"Перевіряється причетність цієї групи осіб до інших подібних злочинів, по яких є вже відкриті раніше кримінальні провадження, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Коментарі

Т
тютка

сі хлопці што попалися-так їм і треба! каждого вимогатєля за грати. Попзирайте, де тих хаьбарників ниє.У генпрокуратурі мільйони, діаманти, золото, валюту прямо у кабінетах на гарячому імили, митники гребуть, міністерства гребуть за любу довідку, документ, експеритизи, ліцензіїї, сертифікати тощо. нгачальників державних служб держави затримують, губернаторів, чиновників затримують А тут велику америку открили... но попалися бо падкі на гроші. най їх судіть. але спецконтроль єден із журналістів, які не дали справу Балаж надії із аграрного, супер шахрайки і аферистки, її дочки вбивці бокторки із ЦРЛ балаж Наталії не дали спустити на тормоза! постраждалі 12 років судяться за торжество справедивості у наших судах, прокуратурах. такі тварі як балажки кормили роками і дикутвали їм свої умови. у любій череді найдеся корова яка засере усю череду. спецконтроль далі тримайте свою лінію, а хабарників під суд, який має довести їх винуватість!

G
Google.com

Можна призвіща в студію цих "активістів-невдах"? Це не вони випадково їздили на Черато 1111 та Лексус 1111??

Х
Хмм...

"Активісти" у всій своїй красі. Навірно ще офігенні "патріоти" по совместітельству ??

7
789

Майдануті "активісти" учергове обісралися.

А
Аргумент

До 19:13. Пустянику, гаткуй за своюв сичув, бо вже скоро ти нічим боде ге лем стяти, а й с..ати.

Д1
до 14:45

Добре тубі , витко ош дали ти олімпійську мидаль зи чистий сеч биз мильдонія . А ко утя тренєр , похвалися .

Ю
юрко

я что то не понял первое почему не говорят кого шантажировали и по каким делам? второе почему деньги изымают уних в машине или на руках а с под какого то камня? если кагото и шантажировали значит тот человек испугался и выложил деньги, значит он виноват озвучьте фамилию каго шантажировали и по какому поводу?

ДM
до milosh

Так ти і є бот проплачений. Украйина в говнови послє вонячого майдана, а ти туй розпинашся як усе добре.

М
Мирко

Про що ви спорите, ніхто з цих жирних котів не був ні на майдані ні в АТО, вони тупо рубали бабло з ДАІшників за свої сюжети, а збирав бабло мент-сепаратист Співак, залишаючи собі більшу частину

А
Активіст

Наша команда знищить заявника

Д
ДоВсіхОлинів

Та ви олені задумайтеся на шо жиє ця срікоделька із "спецконтроля"кіть цілими днями когось знімають і викривають!!!бариги они які самі создають людям проблеми а пак із них гроші вимагають,шантажісти пісряні такі як там юрко питань в мукачеві

А
Аргумент

Мілоше ну насмішив. Чиновником і взагалі до влади за майже піввіку ніколи не був і навіть не стояв у черзі до влади.На рахунок проплачених ботів, підскажи, я б копійку заробив.Мілоше, якщо ти небот, то хіба ще треба якісь факти, аргументи до майданників, як реалії сьогодення.То зміни вже методичку.Коли майданутим тикають носом у то лайно, що вони натворили у них рефлекс-це ватники, боти, регіонали....Бестолочь нетрібна!

M
milosh

12:17 І в цьому твоєму пості такий же стиль. Називай себе як хочеш. Для мене ти або проплачений бот, або люстрований чинуша-регіонал-невдаха якого відірвали від корита, вот і гадиш кілько влізе.

А
Аргумент

Мілоше не тринди. Боти не роблять довгих і аргументованих дописів.Майданники хочете і зараз людей приспати. Знімаються маски і постає дійсне лице "борців за краще майбутнє". БАНДЮКИ!

Т
тут

Кілька років тому, так на хабарі попалася Балажка і за 15 хвилин вона принесла суму з п"ятьма нулями і все було залагоджено. а тут ціле шоу, бо держслужбовець вважає, що лише йому повинні платити хабарі, а він ні. Виставте відео на держслужбовця!

M
milosh

10:21 Да, я замітив то ще давно. Двоє-троє активних під різними ніками, але однаковим стилем коментування, однаковою пунктуацією в реченні. 100 % шо 22:53, 23:04, 00:07, 00:49, 01:13, 02:27, 10:08 це один і той же бот. Якшо придивитися, то явно видно однаковий стиль письма.

ДІ
до іштван

Поправ каструлю на дурній голові і починай думати мізками,а не сюжетами з 1+1 та ICTV.

І
Іштван

О, перекличка ботів відбулася. [b]до milosh[/b] Не витрачайте свій час на ботів, це безперспективно. Їх тупі хазяї думають, що вони коментарями на мук.нет сформують суспільну думку от вони і стараються.

А
Аргумент

Панове неробіть невинну міміку,що це не майданівці і т.д. Якраз всі неурядові організації фінансовані ляльководами і готували майдан. Їх мета була дискридитувати державні інститути роблячи " викривальні" факти. А якщо влада бралася за них, то піднімався крик на весь світ ьакими кураторами, як журналісти без кордонів, фрідомхаус.....Грантоїди- це фундамент переворотів.Майдан був зроблений по методичці. Методика неодноразово пройшла апробацію.Зараз нема причин робити майдани? Та ситуацвя сьогодення навіть у порівняння не йде із життям трьохрічної давності.Але майдани не збираються бо їх організовують.Розуміли толкові люди це з обох сторін.А піпли на низах велися на брехню і зараз признатись, що зруйнували країну, гординя не дозволяє.

0
07

Це самий настоящий рекет і бандитизм за що треба садити-а не активісти

ДМ
До милоша

Ха мIлош, позвiльняли леше тих хто не мав грошей и не платив за видоси , цей спец херовый контроль хужii взяточники за Старих ментов. А э еще пару дибилов в Махачево их тож надо брать снимают а потом выкуп требуют за видео, борцы херово.

І
Іван

добре було би виставити відео про того високого державного службовця, бо видно там теж є солідний компромат. тут усі попередники кричать про активістів,майдан і т.д., а проблема у тому, якби не було таких чиновників, не було б такої жадної до грошей влади, не було б і активістів і майдану, не було би в них потреби. від хорошого життя ніхто би не скакав і не майданував. тому задумайтесь, звідки ноги ростуть?!

M
milosh

З чого ви взяли шо вони майданівці? Як раз шо майданівцями вони ніколи не були. Активісти Спецконтролю, тоді ще це був підрозділ Дорожнього Контролю, працювали ще до Майдану, зі старою міліцією. Багатьох позвільняли після їхніх викривальних сюжетів. Вот їм і мстяться.

А
Аргумент

Панове держава отаким быдлом за кукловодством америкосу і євромасонів доведена не до опи, а до страшної біди. Розкритий не ящик пандори, а цілий склад звірства.Наших миролюбивих, розумних, толерантних,роботящих людей, безконтрольні звіробандити хочуть втопити в морі крові.Лише Божа воля нас може врятувати!

Ф
Факт

Таке бидло і робило переворот в Києві... Із-за таких уродів ціла країна в повній ж..опі.

Х
ххх

більша частина тих хто бігав на майданах звичайні аферисти, бандити і просто непотріб, викинутий суспільством, і тут їм випадає щаслива монета, вони стають халіфами на годину, а коли закінчуються проплачені акції, коли нема кого грузити, бо в нього не ті політичні погляди , залякувати порядних і розумних людей, які вважають для себе низьким дискусувати з бидлотою, гроші закінчуються , а робити не охота, а багато хто і нічого не вміє, повертаються до звичної для себе справи, вимагання, шантаж і т.д. і т.п.

1
1

З поведінки, манери говорити і навіть зовнішнього вигляду можна приблизно визначити набір моральних засад. Навіть по фото видно, що це типовий рішайло, жирнуватий чувачок-блатачок, бракує чорних окулярів і ліниво-ділового базару.

Г
Гриша

Цих майданутих "активістів", як джерело гнилі і дестабілізації, треба гнати з України поганою мітлою.

В
Василь

Прямо з анекдоту !!!))))В военкомате работает призывная комиссия. К военкому обращается один призывник и умоляет: — Товарищ полковник, отстраните меня от армии, а я вам пять тысяч дам! — Хорошо, приходи сегодня на кладбище в два часа ночи с деньгами. В назначенное время призывник пришел на кладбище и видит такую картину: сидит военком на кресте, весь голый, в руках гитара и песни поет. Увидел призывника, слез с креста, взял деньги и говорит: — Завтра к 10:00 приходи на призывную комиссию, я все устрою. Приходит на следующий день призывник, а ему говорят: — Зачислен ты на флот на 3 года. У призывника чуть сердце не остановилось. — Как же так? Я сегодня ночью военкому 5 тысяч отдал, а вы меня на флот, да еще и на 3 года! Военком поражен: — Когда? Клевета! Ничего не давал! — Как же, товарищ полковник, вы еще голым на кресте сидели, песни на все кладбище орали! Военком и говорит: — Товарищи члены комиссии! Да у парня с головой не все в порядке. Ему вообще в армию НЕЛЬЗЯ!!!

ВW
Ваня W

Відео, тобто докази- доказів!!! де? виставте за що можливо вимагати такі кошти

П
Пісец

Вот дійсне лице борців за правду. Їх проплачували відповідні сили для дескридитації органів.Такоє самоє і Автомайдани і "патріоти" і .....А коли фінансування обривають, то це типічні бандюки.Ось хто робив майдани і переворот. Апологети майданів покайтеся!

M
milosh

Поліція нова - методи старі. Таким же методом, по такій же сфабрикованій справі затримали активіста Дорожнього контролю в Запоріжжі пів-року тому Віталія Косенка, до речі товариша наших активістів. Стара накатана схема, начебто компромат, начебто вимагання. http://osvita.mediasapiens.ua/media_law/journalist_rights/u_zaporizhzhi_sbu_zatrimala_zhurnalista_dorozhnogo_kontrolyu_vitaliya_kosenka/

М
Макс

Опублікуйте "компрометуюче відео". Якщо за 7 днів з моменту їх затримання відео не буде опубліковане, вважатимемо, що "нові-старі" мусора в долі з владою.

Читайте також