Активісти зранку розблокували КПП "Ужгород"...а потім знову заблокували. Йдуть переговори

27
24

Про це офіційно підтвердили Мukachevo.net правоохоронці.

Нагадаємо, вчора блокуваникам пропонували окрему смугу для "пересічок", але організатори протестів відмовились, зазначивши, що вимагають змін в законодавстві, що має спростити процес «пересічок» для мешканців всіх областей.

Але, сьогодні зранку на своїй сторінці у Фейсбук учасник акції Олександр Крічфалуші написав:

— Сьогодні о 8.00 за київським часом на КПП Ужгород буде відновлено рух автотранспорту. Дане рішення було прийнято у ході домовленостей між громадою та керівництвом поліції,митників та прикордонників. Також звертаю увагу "пересічників" які їдуть на пересічку, що для них виділена окрема смуга в якості експерименте, всі деталі роз'яснять прикордонники на місті, - йдеться у повідомленні активіста.

Про розблокування кордону підтвердили Мukachevo.net і правоохоронці, але  згодом активісти знову заблокували, і наразі йдуть чергові переговори. Причина таких дій, поки не відома.

 

Коментарі

X
X

Шоб вам козлам зробили пересічку кожен день, достали вже

М
М

Нахрен розігнати неробів на чибрьови.

ДІ
До Іштван

Ійсе правда пару чоловік простояли і ті вже зміни будуть вносити на словацькі бударі най щи 4 дні постоять та зарплату подоймуть пак щи 4 комуналку спустять. Позераш через 2 місяці жиєме ги в Америці.

І
Іштван

Най ліпше зарплату мінімальну до 5 тис. подоймуть а не людям баки забивають словацькими бударами.

В
ВР

Голова Верховної ради пообіцяв нажати на комітет і винести на голосування та прийняти відповідні зміни у законі

ДН
до нижньої марги

убиту на гавно..без ходової й з пробігом в тисяч 500.чи зварену мінімум з трьох машин..урюки тупоголові..ще м не одну не відів нормальну машину відті за 3 тисячі..мінімум з 8 начавши..і то буде не моложе 2009 року

ДЯ
До я

В тебе мабуть дейво і ти розумієш ош ти іі нигда не продаш. Бо за такі гроші можна купити шкоду того ж року

М
Москаль

Новопризначений начальник поліції ще не подав у відставку за бездіяльність своїх підлеглих??

В
Варош

Туті уе.. бки хоть рейсові автобуси пускавуть?

І
Іван

до Львів місто герой Ага не будемо пускати 10-15 річні авто з ABS, подушками безпеки, якісною підвіскою та іншими атрибутами безпеки, зате нехай 20 річні перваки їздять у яких з безпеки тільки іконки на торпеді.

Д
до

Львів місто герой вижу ти дуже блатний майже маєш авто 2016 року))))))

ЛМ
Львів місто герой

одноразовий транзит зробити . Хто хоче нехай розмитнюе . А 8-15 річні корита не пускати ...

ДЯ
ДО Я

Мозги тобі я вижу уже конфіскували.

Я
я

при в"їзді в Україну треба конфіскувати авта на словацьких номера,,,,

5
55

рука Путіна,нє?агенти Кремля...а може і ВІН десь иам межи блокувальниками..

СК
Степан Крук

"Нова" поліція Закарпаття навіть мишей не ловить! А про злочинців вже й не йдеться.... Прокуратура офіційно пообіцяла порушити кримінальну справу за службову бездіяльність стосовно поліці вже сьогодні. Побачимо..

СК
Степан Крук

"Нова" поліція Закарпаття навіть мишей не ловить! А про злочинців вже й не йдеться.... Прокуратура офіційно пообіцяла порушити кримінальну справу за службову бездіяльність стосовно поліці вже сьогодні. Побачимо...

Д
д

тебе посадять сопляку

В
Влад

мені от цікаво, де поліція ? тут блокують дорогу, а нікого ще не розігнали, нікого не посадили в тюрму.

ДМ
да майстра

ти хоч сказати шо та ніщета має гроші на ремонт?їздять,докі не розвалиться,потом на мусорках шарові глядають...не сміши народ.

М
Майстер

Треба ввести місяць на пересічки з платою 10 євро. От так це сработає і сума не вилика і дохід буде в казну і окупиться держати для них спец смугу. Як ви чуваки не розумієте ож той хлам не хлам - є усякі, це добре для забезпечення роботою всіх автосервісів і майстрів.

СК
Степан Крук

За "персональну" виділину полосу треба платити!

СК
Степан Крук

Підтримую "Гора"! Пересічники створюють проблеми на кордоні для громадян, митників та прикордонників. "Пересічки" повинні бути платними!

Г
гора

потрібро ввести для пересічників податок 100гр в місяць. якщо хочеш їздити на іноземних номерах і сума невелика ніби та в казну можна зібрати немалі кошти

Читайте також