Акушер-гінеколог з Лікарні святого Мартина отримала нагороду "Top 100 Ukrainian Doctors" (ФОТО)

74
3

Про це Теличко Лілія повідомила у себе на сторінці у Фейсбук.

Нагороду "Top 100 Ukrainian Doctors" за версією журналу "Top.Ua", Лілія отримала 25 вересня у Києві. Цією нагородою відзначили 100 найкращих лікарів по різних спеціальностях з цілої України.

Лілія Теличко розповідає, це медично-шоубізнесова нагорода, оскільки експерти відбирали найкращих, не просто за кількістю років стажу, а за впізнаваністю, також тих, хто популяризує і розвиває медицину, та й не менш важливо - за відгуками пацієнтів.

Гала вечірка-нагородження відбулась у фешенебельному готелі Fairmont, ведучий вечора був Юрій Горбунов, а нагороди вручала сама засновниця журналу Діана Гетун.

"Мені було приємно бути разом з дуже відомими і неймовірно успішними колегами. Дякую всім, хто допоміг мені підготуватись до цієї події. І дякую вам, любі мої пацієнтки, за ваші відгуки P.S. Трохи не забула, тепер у мене є інтерв'ю на цілий розворот у глянцевому журналі", - розповідає Лілія.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

БС
Батько сина

Толерантна та ввічлива ,яка знає свою справу. Молодець

ПЯ
перехльост якийсь

Те, що нагородили-преміювали заслужених дохторів - добре. Але оригінально-ваджінально з пологового шоубізнес зробити? Добре хоч ті кубки-призи у стилі шоубіза зробили, а не по лікарській тематиці. Уявіть колегу - лікаря-лора, якому вручають белике вухо/ніс! Далі - не фантазуймо

Z
Z

Хороша лікарка. Народжували з нею

Читайте також