Акушерський корпус Рахівської райлікарні обіцяють запустити до кінця року

13
0

Довгобуд акушерсько-гінекологічного корпусу Рахівської районної лікарні цього року передбачається ввести в дію. Виділені на завершення будівельно-монтажних робіт кошти з Держбюджету вселяють надію, що новобудова, незважаючи на скептицизм окремих громадян, запрацює.

Хоча до обладнання ще дійде черга, наразі тривають будівельно-монтажні роботи, з ходом яких цього тижня ознайомилися голова райдержадміністрації Дмитро Андріюк та його заступник Юрій Бендак. 

Як відзначив очільник району, ми повинні продумати все до найдрібніших деталей, щоб не просто завершити будівництво, а здати в експлуатацію сучасний медичний корпус, за який не буде соромно нікому й не доведеться найближчим часом витрачати додаткові кошти на недопрацювання.
Також він пообіцяв всебічне сприяння влади у вирішенні нагальних проблем. Перша з них - питання опалення корпусу, яке варто здійснювати від електроенергії. Цим займуться одразу, не відкладаючи в довгу шухляду. Попри все пообіцяв щотижневий контроль за ходом будівельно-монтажних робіт, аж до здачі корпусу в експлуатацію.

На даний час, оздоблюють фасад та виконують інші роботи на об'єкті 42 працюючих ПП "Портал" (директор Володимир Пащенко). Монтаж електропроводки здійснює ПП "Промтехобладнання" (директор Володимир Кордонець), а за облаштування водогону та водовідведення відповідає фірма "Комфортіндустрія".
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також