Алея троянд у Мукачеві вже цвіте на повну, але її нищать (ФОТО)

11
5

Розташована у мікрорайоні Росвигово поруч з площею Злагоди алея троянд розцвіла вже 8 рік поспіль після створення у 2009 році.

Тоді було висаджено 2652 кущів чайно-гібридного сорту троянди. На жаль, за ці роки чимало кущів знищено, а деякі банально поцуплені.

Навіть під час зйомки цих світлин ми зафіксували, як 2-є безхатченків не цураючись перехожих самовільно зрізали троянди, а на всі заклики припинити це – не реагували.

Коментарі

М
Мукачівка

Мені взагалі так шкода, що такий прекрасний новий район переповнюють бомжі-алкоголіки!!!! Вони на кожному кроці..На остановці їх завжди було купа, а про мусор від них я взагалі мовчу. Тепер "Ідеал " їх розводить (((( Недавно біля церкви той Іван зробив з дошок собі якусь халабуду, мусор попритягував, там вже ніде посидіти на лавочці! Фонтан в нього замість душу ((((( До дівчат пристає, просить і забирає булочки у дітей........Так можна продовжувати бескінечно!!!!!!!!! Ну скільки можна ????! Боюся вже інколи з дому вийти. Хіба це не можна ніяк припинити???

Л
Лена

Встречала и таких кавалеров из Баньки: для девушек розы срывают.Им тоже руки рубить будем?И где же муниципалы на велосипедах,там как раз легко ездить и людей просвещать?!

5
5555

Де муніциальна поліція? Цього Івана всі знають, і знають, що він кожного року зриває рози. Зробіть попередження, тому штраф він не заплатить, бо немає з чого, а якщо ні то громадські роботи.....

Р
Роса

Хіба в Мукачеві є площа Злагоди?

*
*****

Тим двом потрібно руки повисмикувати, бо інакше їх не зупиниш...

Читайте також