Алею троянд на площі Злагоди в Мукачеві зрізали аби оновити

12
7

Про це Mukachevo.net розповів начальник управління міського господарства Мукачівської міської ради Вячеслав Гасинець.

Таке рішення було прийнято через поганий стан алеї, а саме пошкодженої кореневої системи, викрадання та інш. Такому висновку дійшли під час планової перевірки насаджень.

— Алея стала не у такому вигляді, як нам хотілося, тому ми прийняли рішення, враховуючи те, що тут є дуже мало дерев, мало міста для озеленення ми будемо приймати рішення по покращенню ситуації у тому районі. Там буде все добре. Це ж площа Злагоди, вона має бути в одному стилі, так щоб було гарно, - розповів Вячеслав Гасинець.

Мукачівців просять не турбуватись, територію оновлять, і обіцяють зробити все так, аби радувати не лише містян, а й гостей міста.

Дивіться також: Мукачівці, яким відмовили в субсидії через велике житло, можуть спробувати ще раз

Коментарі

З
Золотко

При союзі, у літі каждий день поливали улиці водою, даже мою. Жари такоі ниболо нигда як типірь-ка. А туй такій красоті дали посохнути! А люди з тіх єтажок позирали, і казали - жаррааааа а розочки то висохнут, да ладно ідем спать...всем по@рать

B
betonus

Краще посадити пальми, Вукраїна це ж Африка.

Т
туя

У нас все так-шило на мило! Туї саджають, а вони сохнуть! Де ви їх берете? На набережній біля пожежної частини, всі висохли!!! За те здорові дерева рубати ви вмієте! Молодці!

З
Замукачівський

Просто влада троянди в Мукачеві не любить: так було і біля військового ліцею по Духновича, так і тепер на Росвиговській. Чого не проводять громадські обговорення до того як почнуть працювати бульдозери, люди з лопатами... По Конституції влада принадлежить народу, так запитайте народ, він запитає вас: де льодовий палац, де Будинок культури, чого будуєте, ламаєте як заманеться, хто дав дозвіл на історичну будівлю по Ужгородській (раніше ДАЇ, а наразі муніціпальна поліція) встановити пластикові вікна на будівлю? Це все рівно, що на ваші" Мерседеси" встановити причандалля з старого" Запорожця"!, приліпити балконний шедевр до театральної будівлі? Є в місті художня рада, люди які мають біль за місто? Або влада їх не чує, бо вибори ще далеко?!

C
citizen

Краще б туди насадили алею з дерев (НЕ сакур!). Було б більш чисте повітря, влітку - тінь. Можна добавити різні види ялинок (НЕ туї), тоді і взимку буде гарно. Тільки не так, як напроти МДУ, що зрубали гарні сріблясті ялиці, та зробили посміховисько, засадивши туями, які пересохли.

ЗП
зелений патруль

Коло школи №5 туї посохли

С
Світлана

нич не треба було обновляти, ще цвіли би мінімум 10 років.

Читайте також