Аліна Паш скасувала свій виступ у Москві

13
13

Про це співачка із Закарпаття повідомила на своїй сторінці у Facebook.

– Висновок простий: музиці і любові немає місця там, де починається шум, ненависть і нерозуміння. Зараз так буде краще для всіх. Виступ Alina Pash на фестивалях Bosco Fresh Fest 2018 і Дика М’ята скасовано, – написала вона.

Зауважимо, що таке рішення було ухвалено після потужного обурення на анонсований виступ співачки в Москві.

У квітні Аліна презентувала свій новий артистичинй образ разом з першим кліпом на колоритну пісню Бітанга. Згодом дівчина презентувала також кавер на легендарний трек від Panjabi MC, А тоді був скандал з виступом у Москві. Виступ наразі скасовано, а скандал триває.

Коментарі

DS
Doktor Szerelem

масква це жалюгідна задниця світу.

DV
darth vader

respect Alina.......

Y
YAANIIL

Рішення вірне лише з тої позиції, що після концерту зомбо-патріоти не дали б їй спокійного життя. Бо вони те і вміють, що гавкати критикувати, руйнувати і вбивати. Йдіть придурки в Карпати, почистіть від сміття і посадіть хоча б кілька дерев, толку буде більше від вас всіх.

1
123

Ну і дурна. Для чого скасовувати? Бо так захотіли коментатори в каструлях? Президент веде бізнес з Росією, а ви не хочете щоб артисти виступали. Який народ така і влада

А
Абдулай

До ласло!Ящо зравнювати так як ти то,і у сталіна бізнеса в берліні не боло в 42 му!Найиби ішла заробити!Вас лем жаба душить!Там не далуть,і тут нико іі не кличе!

Р
рок

колись свиньом у рийку друти вязали.

J
Jungle

Шимпанзе, з джунглів вибратися не може.....

Б
бітанга

канєшно, шо скасувала, виступила б для сраних окупантів і тоді б співала лиш у свомо рідному Тячеві....

М
Мукачівець

WTF??? Хто така Аліна Паш?????

Ш
Шоні

Ласло - правду кажеш

Л
Ласло

Уявіть собі виступ відомої совєцької співачки Русланової в 1942 році в Берліні.Шарики за ролики заходят.Ідентична ситуація і з Аліною.

К
кася

кто это?

T
Trump

Глупа ти дівчина, саме це їм і потрібно. Таким чином ти себе автоматично блокуєш. Блокуєш свій розвиток, кар'єру, в кінці кінців меркантильну складову.

Читайте також